Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Спасоје Томић, члан ГО Нове српске демократије: Против митрополитове ријечи не можемо!

Спасоје Томић, члан ГО Нове српске демократије, објаснио је зашто су посланици ДФ-а одустали од опструкције парламента, коју је прије пар дана најавио њихов предсједник Андрија Мандић. Томић је синоћ због текстова на фејсбуку о Милу Ђукановићу и Душку Марковићи био и на информативном разговору у полицији.
Наши поглавари, наши вјерски поглавари митрополит Амфилохије, егзарх свештеног трона Пећког и владика будимљанско никшићки господин Јоаникије су људи које бих  у свакој прилици послушао када би ми дали савјет, или када би ме нешто замолили да урадим. Зашто? Зато што су то људи који много боље перципирају неке ствари од нас политичара, које више гледају у будућност него што ћемо ми то било када моћи. Зато ме није зачудила одлука посланика ДФ-а да одустану од опструкције доношења закона, јер их је да то не раде замолио нико други до наследник трона Светог Петра Цетињског и чувар пећког трона, а то се не одбија, нити се на његову одлуку за Цркву може поднијети приговор. Као што високопоштовани митрополит никада није хтио да се мијеша у вођење изборне кампање ДФ-а, тако и ми морамо да испоштујемо оно што он од нас тражи. А ми преко његове ријечи нећемо, нисмо никада, па нећемо ни сада. У сваком случају, наш достојни митрополит зна да смо наше храмове спремни да бранимо ако то буде затребало, и када нас он позове, или било који други владика. Многаја љета Митрополиту Амфилохију и Владици Јоаникију!, објашњава Томић.
Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

ПОНИЖАВАЈУЋЕ: ПЕС се договара са Хрватском око Јасеновца, за Сребреницу нијесу звали Београд!

ЦРКВА, СРБИЈА И СРПСКА: Никада нећемо прихватити независно Косово!

ВЛАДАЈУЋА ВЕЋИНА ПРЕДЛОЖИЛА: Текст Резолуције о Јасеновцу!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

srebr

ВУК КОВАЧЕВИЋ: Имају и Срби мајке Сребренице!

mandic-6

АНДРИЈА МАНДИЋ ИЗ ДОЊЕ ГРАДИНЕ: Учинићемо све да се не подржи Резолуција о Сребреници и да се ДПС не врати на власт!

aleksandar-vucic-8-670x447

ШТА САД, МОНТЕНЕГРИНИ ОЧЕКИВАЛИ ПРЕТЊЕ ОД АЛЕКСАНДРА ВУЧИЋА: Предсједник Србије сааопштио да нема шта да саопшти Црној Гори!

dobrila

ДОБРИЛА КУКОЉ, ПРЕЖИВЈЕЛИ ЛОГОРАШ ЈАСЕНОВЦА: Доња Градина – највећи град мртвих!

igre

УЛЦИЊ: Одржане васкршње игре!