Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Монархија: Донације за више болница у Србији!

Њ.К.В. Престолонаследник Александар, Њ.К.В. Принцеза Катарина и Њ.Е. Ли Ђеунг, Амбасадор Републике Кореје у Србији, свечано ће испоручити донацију вредну више од 160.000 долара, коју је Влада Републике Кореје определила за 4 здравствене институције и Фондацију Принцезе Катарине, у понедељак, 4. децембрa 2023. у 11 часова, у Белом двору у Београду.

Донација обухвата 2 комбија, 6 инкубатора и 2 монитора за пацијенте, а поред Принцезине Фондације примаоци су и опште болнице из Параћина, Кикинде и Горњег Милановца, као и Дом здравља Топола.

Испоруци и конференцији за штампу ће уз Њихова Краљевска Височанства и Његову Екселенцију амбасадора присуствовати и представници државних органа, као и директори свих наведених установа примаоца донације.

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

ТИХОМИР – ТИХО БУРЗАНОВИЋ, ОТРГНУТО ОД ЗАБОРАВА: Истина о Сребреници и овако је било!

МАРИНА БУЛАТОВИЋ: Моја велика православна српска „геноцидна“ фамилија!

СНО ВАСОЈЕВИЋА: Тражимо референдум о Резолуцији о Сребреници!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

prva

“ПРВА ТВ”, РЕЗОЛУЦИЈА И ПРАВОСЛАВНО ПОМИРЕЊЕ: Нема мира без рехабилитације црногорских четника, Јаков за сада ћути о томе!

penzija33

ПРЕДСТАВНИЦИ ПЕНЗИОНЕРА: Нећемо повећање чланарине, Савез пензионера је и даље филијала ДПС-а!

desanka

ПОЕЗИЈА: Прије 126 година рођена Десанка Максимовић!

nenad-jezdic-knjiga-o-milutinu

ШТА НАМ РАДЕ АЛБАНЦИ, ПОСЛИЈЕ ПАТРИЈАРХА, УЛАЗАК НА КИМ ЗАБРАЊЕН И НЕНАДУ ЈЕЗДИЋУ: Требало да гостује са представом “Књига о Милутину”, екипа “Звездара театра” враћена са границе са Косметом!

duskotrifun

“СРПСКА КУЋА”: Вјечне теме пјесника Душка Трифуновића!