Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

У ЦЕНТАР, МИЛАН КНЕЖЕВИЋ О ПАЈИНОЈ ИЗЈАВИ: Још синоћ требало је ухапсити Катнића!

Лидер ДНП-а и један од лидера савеза „За будућност Црне Горе“ Милан Кнежевић рекао је да је након свједочења Мирка-Паје Велимировића јасно да је тзв. „државни удар“ монтажа, и да треба одустати од оптужнице. Он је става да тужилаштво треба што прије да лиши слободе Миливоја Катнића и Дејана Перуничића, и да опет саслуша Сашу Чађеновића, јер је сада јасно да притискали свједока.

Позивам тужилаштво да све испита. Да је ово нормална земља, сви актери ове монтаже би били одмах ухашени. Позивам специјално тужилаштво и врховно државно тужилаштво да ако већ можете да се бавите ко је запалио лутку Николаидиса и ко је ловио крапа у језеру, погледају и интервју Велимировића. На основу његовог свједочења смо и осуђени, рекао је Кнежевић на конференцији за новинаре у Парламенту.

Он је нагласио да је Велимировић признао да није било никаквог оружја, да није бачено у језеро Газиводе, и да је све урадио под притиском АНБ-а, бившег главног специјалног тужиоца Миливоја Катнића и његовог сарадника Саше Чађеновића.

Велимировић је рекао да је спреман да свједочи ако СДТ покрене поступак против Катнића и Чађеновича за злоупотребу службеног положаја а ја подсјећам да су тадашања двојица тужилаца у умјесто тог наводног оружја тражили 50 „калашњикова“ од МУП-а. Дао им га је Драган Пејановић, а узео их је Владан Лазовић. То оружје је требало да буде крунски доказ да смо ми планирали државни удар. Сада када је Велимировић рекао да иза свега стоје Катнић, Чађенвовић и АНБ надам се да ће услиједити експресна реакција тужилаштва, рекао је Кнежевић.

Он је навео да би, да је среће, сви актери још синоћ били ухапшени.

Позивам тужилаштво да одустане од оптужнице познате као „државни удар“ јер се она синоћ распала у парампарчад. Треба експресно реаговати, лишити слободе Катнића и (бившег директора АНБ) Дејана Перуничића, а опет саслушати Сашу Чађеновића. Врховног државног тужиоца Милорада Марковића позивам да одустане од оптужнице и да се ова фарса једном заврши, казао је Кнежевић.

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

КРВАВИ ВАСКРС СРПСКИХ ГРАДОВА ТОКОМ ДРУГОГ СВЈЕТСКОГ РАТА: Комунисти наводили бомбе!

СРПСКА СУДБИНА: Драгу Митровићу из Подравања код Сребренице два пута у два рата стављан нож под грло!

ВРАНЕШ ПОЧЕТКОМ 19. ВИЈЕКА: Протјеривање Срба и насељавање муслимана!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

јоацв

МИТРОПОЛИТ ЈОАНИКИЈЕ СА ЗЛАТИЦЕ ПОРУЧИО: Косово старо српско огњиште које не заборављамо!

jovan-erakovic-4

АФОРИЗМИ, ЈОВАН ЕРАКОВИЋ ИЗ БАЊАНА: “Овима што злу крв уносе, ваљало би рећи да се носе”!

слове9

АНДРИЈА МАНДИЋ ТОКОМ РАЗГОВОРА СА НАТАШОМ ПИРЦ МУСАР: Реконструкција Владе у јуну, ускоро и посјета Словенији!

гаврило

ПРИЈЕ 106 ГОДИНА: У логору Терезин умро Гаврило Принцип!

јеленаперовиц

ЈЕЛЕНА ПЕРОВИЋ, ЖЕНСКИ МИЛО: СДТ ми се свети!