Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

СУЗА КОСОВА: Монтенегрини косовски завјет замијенили албанском бесом – биће српско Косово албанско и тачка!

Пише: Иван Милошевић

Комплетна монтенегринска ала јуче се обрушила на један глас из Црне Горе против лажне албанске државе на Космету! Траже разни Бориси, Дориси, Мориси и остали из тог друштва да се тај усамљени вапај за правдом  у евроатлантској пустињи, осуди, сатре, баци на кољена, такорећи покопа једном заувијек и да се више никад не чује. Монтенегро је данас комплет на албанској страни и шаље Маиде, Наиде и остале Друиде у Приштину да се извине Куртију, Муртију и и друштву и траже помиловање због једног гласа из Црне Горе који није за то да се косовским Србима узме још и то мало што имају или што заправо немају, а мисле да имају. И Вучић је на тапету. Траже Монтенегрини да под хитно Јаков и Милојко оду у Београд и Вучићу одаламе батине по туру, неколико шамара и осталих батина, што се усудио да каже да је срамота да Црна Гора не разумије српску сузу Косова и да није лијепо да Наида тражи помиловање због једног усамљеног вапаја из Црне Горе за српску правду на Косову! 

Смучи ти се од ових комунистичких насљедника Броза и његовох црногорских јатака, попут Ђиласа, Јова Капе, Блажа Јовановова, што су још прије 80 година продали Космет туђинима,иселили Србе, па и забранили да се врате и обећали другима српску земљу. Идеолошки комунистички фанатици и данас черече и разапињу распето Косово и продају га за џабе, не траже чак ни да им се врате Његошеви снови о косовском миту! Све је то комунизам претворио у идеолошку средњевјековну помрчину од које се треба што прије ослободити, унијети ново свјетло и ставити тачку на српску причу о Лазару, Милошу, Бану Страхињићу, Бранковићу и осталим српским витезовима! Какви витези, трице и кучине, важнији од њих је Курти, Вјоса, Ник и остали антисрпски клик! 

Мука ми је да читам и гледам ове Монтегрине и Монтенегринке! Мука ми је и да читам салву увреда на друштвеним мрежама од домаћих презимена на ић како вријеђају Мају, а траже помиловање од Вјосе и Куртија и куну се да ће помоћи албанском Косову да уђе у СЕ, али да ће их и о своме трошку угурати и у све друге међународне фотеље. Нека кошта што кошта, биће Косово слободно од Срба и без Срба, па да Монтенегрини хљеба јести неће! Монтенегрини су косовски завјет замијенили албанском бесом – биће српски Космет албански и тачка! 

И онда се чуде што Срби широм српских земаља све чешће гледају у небо и надају се у небо. А гдје другдје, када су се све свјетске але и политичке вране, окупиле над Косметом и бљују ватру на све што је српско на њему. Ни Монтенегрини не заостају! 

Мука ми је што и ово пишем. Комунизам и југословенство појели су српску душу и од доброг дијела Срба направили Антисрбе. И данас они кидишу на оно што је одувијек било њихово, а данас би да продају за џабе и скину ту муку са врата и живе евроатлантски и свјетски. 

Мука ми је од комунизма и његових трагова на сваком ћошку у Црној Гори. Његова свјетска агонија заобишла је црногорска брда, штавише, овдје се претворила у задњи бастион петокраке. А петокрака нема сузу за Косово! Има за Газу, Украјину, азиле за псе и мачке, геј параде и остале тираде! 

Дошла су друга времена, антисрпка и антикосовска. Ваљда прођу, али неке ствари ће остати да се памте. Док је јадних Срба, како оних на Косову, тако и њихове браће у Црној Гори! 

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

ЦРНА ГОРА (НЕ)БИРА: Београд или Сребреница!

НА ДАН КАДА ЈЕ УМРО НЕПОМЕНИК: Филм о четничком војводи Доброславу Јевђевићу, повратак СРПСТВУ и МОНАРХИЈИ!

АНТИВАСКРШЊЕ ТЕМЕ: Монтенегрини не праштају!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

среб

СРЕБРЕНИЦА-ПОЛИТИЧКА ПРЕКРЕТНИЦА: Срби тешко могу да прогутају подршку резолуцији, можда коначно схвате са киме живе!

1.мај

КОМУНИСТИ РАЗЈЕДИНИТЕ СЕ: Синдикати под Милом за 1. мај шетали и ћутали, сјутра организују Дан отпора!

титогроб

РАДОВАН КАЛАБИЋ: „Музеј страве и ужаса” као опомена!

Dragic-Joksimovic-Draza-Mihajlovic

МР МОМО ЈОКСИМОВИЋ: Кад Драгић брани Дражу!

мур24

МУРИНО, 25 ГОДИНА ПОСЛИЈЕ: Прошло је доста времена, неправда према жртвама мора бити исправљена!