Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

ПРЕЛАМАЊЕ “ПОБЈЕДИНОГ” МОЗГА ИЛИ ОВДЈЕ НЕКО НИЈЕ НОРМАЛАН: Скандал када Срби (Милорад Додик и Емир Кустурица) пјевају четничке пјесме!

Пише: Иван Милошевић

Читам “Побједу” и њихово откривање топле воде – Милорад Додик у друштву са Емиром Кустурицом на Дрини пјева пјесму “Од Тополе, па до Равне Горе” и то називају прворазредним политичким и јавним скандалом. Да су пјевали “Друже Тито, љубичице бијела” вјероватно би их прогласили херојима евроатланске БИХ и ковали у звијезде! 

Уистину, овдје неко није нормалан. Ови Монтенегрини и сличне персоне толико су идеолошки острашћени комунизмом и Брозом да је то за озбиљно посматрање. Ту памет стаје и неке су друге силе у питању. Након свега што се десило са комунизмом и након што су откривени подаци о милионима невино убијених у том систему, неко се у Црној Гори, односно “Побједа” и Монтенегрини, скандализују када чују да неки Србин пјева четничку пјесму!!! И треба да је пјева и да је било среће оне о Титу и његовом монструозном идеолошком покрету никада се не би чуле тамо гдје Срби живе! 

Наравно и у својатању Драже након слома комунизма има доста непотребног фолклора и бусања у прса и доста комунистичког наслеђа и на то треба указивати Србима који су схватили да се за њих није борио Тито, него Дража! Када се схвати права улога Драже у српској историји и када се он и његова војска смјесте тамо гдје припадају, Србима ће бити много боље и заузеће своје мјесто на политичкој и осталој карти Европе. Овима у “Побједи” и сличним друштвима гдје је Дража и даље скандал топло препоручујем да послушају савјет колумнисте ЦДМ-а, Драгана Бурсаћа, и у скорије дане преузму земне остатке Тита из Куће цвећа у Београду и похране их на Цетиње. Таман су заслужили једни друге!

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

СРПСКА СУДБИНА: Драгу Митровићу из Подравања код Сребренице два пута у два рата стављан нож под грло!

ВРАНЕШ ПОЧЕТКОМ 19. ВИЈЕКА: Протјеривање Срба и насељавање муслимана!

СРПСКИ УГАО, ДР МИЛОШ КОВИЋ: Геноцидна резолуција!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

srpsko-srce-johanovo-dzeletovic1-608x375

РОМАН О СРПСКОМ СТРАДАЊУ: Да свијет зна каквог је монструма створио на Косову!

градишка

ОБИЉЕЖЕНО 29 ГОДИНА ОД ЕГОДУСА СРБА ИЗ ЗАПАДНЕ СЛАВОНИЈЕ: За злочине нико не одговара, у акцији “Бљесак” убијено 12-оро дјеце!

луси

БРАНИТЕЉИ И ХВАЛИТЕЉИ: Милови медијски деснорукаши или хајка као судбина!

јоацв

МИТРОПОЛИТ ЈОАНИКИЈЕ СА ЗЛАТИЦЕ ПОРУЧИО: Косово старо српско огњиште које не заборављамо!

jovan-erakovic-4

АФОРИЗМИ, ЈОВАН ЕРАКОВИЋ ИЗ БАЊАНА: “Овима што злу крв уносе, ваљало би рећи да се носе”!