Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

ПОД ЛУПОМ: У Монтефарму и са новим директором највише се цијене рођаци!

Монтефарм је поново у центру пажње због турбулентних промена које је изазвао нови вршилац дужности директора, господин Александар Богавац. Након што је преузео функцију од претходног директора Мариновића, Богавац је спровео низ смена међу запосленима које је поставио његов претходник.

Расписује конкурс за три помоћна директора. Велику пажњу је привукло то да за комерцијалног директора планира да постави Милицу Попиводу, која ускоро одлази у пензију. Она је до скоро одговорно лице у приватној веледрогерији Фармаx. Власник Фармаxа је бивши државни секретар у министарству здравља Никола Антовић, оптужен за злоупотребу службеног положаја и несавјестан рад.

Следеће што изазива пажњу је да је госпођа Маја Каварић Бошковић, коју је пре годину дана на мјесто савјетника поставио господин Мариновић, такође бивши радник веледрогерије Фармегра. Њу, Богавац оставља на исто измишљено мјесто, јер су у блиским родбинским односима, односно она је његова тетка.

Такође, интересантно је да је лични ментор Богавца његов бивши директор и власник Алкалоида, господин Владислав Влатко Станишић. Њихова блиска веза је очигледна јер сваког јутра уз кафу, Богавац добија инструкције од свог ментора.

Познато је да је Богавац у својој биографији навео да је предходно радио као референт продаје у фирми Фармегра И као супервизор продаје у фирми Алкалоид, што изазива питање о могућем сукобу интереса у његовом вођењу Монтефарма.

Све наведено говори да господин Богавац ради у интересу само једне компаније.

извор: забринути читалац

 

 

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

ЈУЛИЈАНА МАРИЋ: Павле Ђуришић!

ЈАДОВНО: Геноцид у складу са законима бивше НДХ!

“ГЛАС ХОЛМИЈЕ” ЗА ВИДОВДАН ПРИПРЕМИО ВРИЈЕДНА ПРИЗНАЊА: Награде припале проф. др Вучићу Дашићу, Неди Ђукић-Боројевић, Видаку Масловарићу и Ивану Милошевићу!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

alba7

УКОЛИКО СЕ ХРВАТСКА И АЛБАНИЈА НЕ КАЗНЕ ЗБОГ “УБИЈ СРБИНА” И “СРБЕ НА ВРБЕ”: Србија се повлачи са ЕП у Њемачкој!

jakov_milatovic_milojko_spajic_zdravko_krivokapic

КАСНО ЈАКОВ У ЦРНУ ГОРУ СТИЖЕ: Открио да је РТЦГ под политичком контролом, да незналице владају, да је безбједоносни систем пун рупа – то до сада нијесмо знали!

bakir1

ИЗЕТБЕГОВИЋ И ЕРДОГАН ПОРУЧИЛИ ДОДИКУ: Даље руке од Босне!

trojica

ВРАКА КОД СКАДРА: Слава цркве Свете Тројице!

1-a-milo

ТРАГИКОМЕДИЈА У ШИПЧАНИКУ: ДПС прославио 33 година живота, кажу – јачи су од челика!