Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

ОТПИСАНИ ПОПИС: Када ДПС потпише онда резултате треба очекивати на КУКОВО ЉЕТО!

Пише: Иван Милошевић

Одмах након одржавања пописа негдје сам изјавио да ћемо се начекати за резултате! И још чекамо, а и даље ћемо чекати! Тако вам је то када садите тикве са ДПС-ом, овако или онако сте најебали и надрљали! Има да вас ДПС музе и циједи натенане, све док не одлучите да од свега дигнете руке! Како је кренуло са резултатима пописа није искључено да актуелна власт дигне руке од пописа и да његове резултате прогласи небитним за пут ка ЕУ! Који ће вам подаци о томе колико има Срба, колико Црногораца, којим језиком говоримо и у коју се цркву молимо? Све су вам то вриједности средњега вијека, дошло је ново доба, није важно ни ко си ни шта си, битно је само да си у ЕУ и да шириш геј и остале заставе! 

Јесте да је напријед написано пола у шали, али збиља ме тјера да будем скептичан да ће се резултати пописа објавити у неко скорије вријеме. А јасно ми је да у Монстату сви знају резултате пописа, да су их ставили у фацикле и затворили у непробојне сефове и чекају да на врби роди грожђе, па да их објаве! 

Прилично сам и сигуран и да резултати пописа не иду на руку бившем режиму и да показују да  њихов дукљански идентитетски пројекат након 20 година није дао жељени резултат и да је Срба сваке године све више и више. Гарант да Срба има више од 28 одсто, колико их је било прије 10 година, па макар за један проценат. И тај проценат  вишка је довољан да покаже да расрбљавање Црногораца није дало жеЉени резултат и да су се Мило и његови епигони прерачунали! Ипак, Мило и његово друштво успјели су да се уграде у услове пописа и да постану његов дио. А гдје се они смјесте они други добро ће да осјете како је то када се саде диње са ДПС-ом!

Умјесто да се попис одржи када је био најављен и када је тај датум одредио и ДПС, нова власт је кренула у пописну кохабитацију са бившим режимом и добила је што је тражила. Уколико се и објаве резултати пописа, па били било какви, ДПС ће их оспоравати и вриштати како нијесу испуњени његови услови. А ДПС услови ће бити испуњеми када се објави да Срба нема више од пет одсто!

Читам јутрос један текст о попису на ДПС порталу. Уколико сам добро схватио аутор оптужује Вучића и наводне његове сателите у Црној Гори што траже резултате пописа. Аутор сматра да је непристојно што неко тражи резултате пописа! По њему пристојно би било да се сачекају резултати који ће се објавити на куково љето, а можда ни тада! ДПС матрица да је за све крив Вучић и Србија понавља се и у расправи о попису, а када крене то коло, онда смо обрали бостан!

Ипак, нејасан ми је овај Монстат и његово руководство. Оно се отргло од централне власти и не мари за њу, а приклонило се ДПС-у и слиједи њихова упутства. Те нема софтвера, па разних кофера, те није вријеме, док не стигне невријеме и тако нешто слично. А власт све то гледа и праве се Енглези! 

Да сам нека власт упао бих једне ноћи у Монстат, повадио фасцикле и сјутра објавио резултате. Уз то бих смијенио све који су умијешани у развлачење резултата од немила до недрага. Истина, ДПС би дигао буну и вриштао на све стране, али ко их јебе. Они ће да вриште и овако и онако, па нека вриште свакако! Ништа друго им и није преостало!

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

СРБИЈА СЕ ВРАЋА СРБИЈИ, АЛЕКСАНДАР ШАПИЋ: Споменик Дражи Михаиловићу на Теразијама, измјестити обиљежја Броза, Моше, Рибара и Милутиновића са Калемегдана!

УДРУЖЕЊЕ БОРАЦА РАТОВА ОД 1990. ОГОРЧЕНО НА ВЛАДУ: Забранили да снимамо у касарни, скандалозан приручник Министарства просвјете о злочинима 90-тих!

КОЈА ФАЦА, БОРИС МУГОША: Двије деценије потонули у служењу ДПС- у, данас им Подгорица тоне!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

dilas

ЏАБЕ ПАО БЕРЛИНСКИ ЗИД, ЏАБЕ ЕУ РЕЗОЛУЦИЈЕ О ОСУДИ ТОТАЛИТАРНИХ РЕЖИМА: Монтенегрини додјељују награду “Милован Ђилас”!

bera6

ВАСОЈЕВИЋИ: Српске организације без основних услова за рад!

krnovo1

КРНОВСКИМ СТРАДАЛНИЦИМА

pogled2

РУСКИ ПОГЛЕД: Напријед – ка светим оцима!

bistr3

АЛБАНЦИ ТРАЖЕ РЕЗОЛУЦИЈУ, ПРИДРУЖУЈУ СЕ МУСЛИМАНИ, СРБИ ЋУТЕ: Осуда злочина у Балканском рату и Шаховићима, масакр комуниста над црногорским четницима у Словенији нико да помене!