Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

ОДЛУКА НОВЕ СРПСКЕ ДЕМОКРАТИЈЕ: Андрија Мандић изабран за лидера!

На данашњој четвртој редовној Скупштини Нове српске демократије у којој је учествовало 392 скупштинара, за предсједника странке је тајним гласањем, без иједног гласа против изабран Андрија Мандић. За потпредсједнике странке изабрани су Славен Радуновић, Симонида Кордић, Марко Ковачевић и Јелена Божовић.

Мандић је обавијестио Скупштину странке да ће на првој наредној сједници Главног одбора за предсједника Извршног одбора изабрати Јована Јола Вучуровића, да ће на челу привредно-економског савјета бити Милутин Ђукановић, док ће на челу политичког савјета Нове српске демократије бити изабран Будимир Алексић.

Мандић је, како је саопштено из ове партије, казао да Нова српска демократија свједочи спајању искуства и младости, те се након његовог избора за предсједника странке захвалио скупштинарима, изразивши увјерење да ће Нова српска демократија, вриједним и посвећеним радом како искуснијих, тако и млађих генерација постати највећа странка на политичкој сцени Црне Горе.

Предсједник Демократске народне партије Милан Кнежевић, пожелио је скупштинарима срећан рад, а Новој српској демократији пуно успјеха.

Предсједник Мандић је истакао да с обзиром на чињеницу да је ово радна Скупштина, на њу нису позивали госте, осим делегације Демократске народне партије коју Нова српска демократија не сматра гостима, већ браћом, наводи се у саопштењу.

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

ЈАДНИ ОНИ, ДАНИЈЕЛ СЕ ИСПОВИЈЕДИО ДПС ОДБОРНИЦИМА: Прогоне нас, хапсе, а ми невини, борићемо се до посљедњега за Мила!

УКРАШЕН ЦЕНТАР ПЉЕВАЉА: “Нек се чује на све стране, кад слободу Србин створи”!

ЈАХЕЛ ВИЛАН, ИЗРАЕЛСКИ АМБАСАДОР: У Сребреници није био геноцид!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

равна4

СРБИ ПОМЕНИТЕ У МОЛИТВАМА: На данашњи дан 1893. године рођен Дража Михаиловић, вођа Трећег српског устанка и први герилац у поробљеној Европи!

Dritan-Abazovic-Ivan-Milosevic

ПРЕИСПИТИВАЊА, ЦРНА ГОРА И СРБИ: Има ли нам спаса када величамо противнике или зар и ти, сине Дритане!

побједАДПС

“ПОБЈЕДА” У ДПС СЈАЈУ: Претпосљедни дани бившег режима или од Мила преко Кенане до Хутера!

беране

ВЕЧЕРАС У БЕРАНАМА: Вече српских пјесника!

Gornje-Zaostro-Krug-17

ПОЗИВ ЗА ОБНОВУ ЦРКВЕ ПРЕПОДОБНЕ МАТИ ПАРАСКЕВЕ У ГОРЊЕМ ЗАОСТРУ: Храм посвећен борцима краљевске војске у Другом свјетском рату!