Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

НЕБОЈША МЕДОЈЕВИЋ: Милојко војвода од провизије!

Предсједник ПЗП-а Небојша Медојевић тврди да премијер Милојко Спајић опет тајно али организовано договара велике послове са приватним фирмама, директном погодбом.

Медојевић је на Иксу навео да је ова влада корумпиранија од било које ДПС-ове владе и да су тендери и јавност у овој Влади забрањени.

– Невјероватно је да се сви ови приватни “послови” и талови Премијера одвијају пред очима СДТ-а Нововића који је изгледа ненадлежан за високу корупцију. Спајић сам каже да ће француски извођач градити болницу у Подгорици и да ће, француско Министартсво здравља финансирати физибилити студију, која ће, нормално, показати да је тај пројекат “исплатив” и да га треба дати франуцуској приватној фирми да гради. По цијенама у које ће већ бити уграђена корупција. МИЛО-јко нема кад да испуњава своје уставне обавезе према Парламенту, јер мора да уговара своје послове које ће плаћати грађани и порески обвезници – поручио је Медојевић.

Како истиче, Спајић је јасно показао да њега Устав државе, демократија и подјела власти, транспарентност, јавност, одговорност не занимају и да су му приоритети корупција, намјештање послова и провизије.

И по савјету Ђукановића, кад га год неко прозива за лопужање, корупцију и уграђиванка он се позива на СДТ. А СДТ ћути! Опасно ћутање!! Коштаће нас државе!! “Француско Министарство здравља је објавило да је спремнно да финансира фисибилити студију за изградњу болнице у Подгорици, без обзира на то да ли ће француски извођачи на крају бити изабрани да је граде“, рекао је Спајић. „У склопу овог стуба сарадње биће и споразум између два министарства здравља, а очекује се да се болница у Подгорици реализује као дио тог споразума”. МИЛО-јко Спајић -Војвода од провизија– закључио је Медојевић.

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

ЦРНА ГОРА (НЕ)БИРА: Београд или Сребреница!

НА ДАН КАДА ЈЕ УМРО НЕПОМЕНИК: Филм о четничком војводи Доброславу Јевђевићу, повратак СРПСТВУ и МОНАРХИЈИ!

АНТИВАСКРШЊЕ ТЕМЕ: Монтенегрини не праштају!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

1.мај

КОМУНИСТИ РАЗЈЕДИНИТЕ СЕ: Синдикати под Милом за 1. мај шетали и ћутали, сјутра организују Дан отпора!

Dragic-Joksimovic-Draza-Mihajlovic

МР МОМО ЈОКСИМОВИЋ: Кад Драгић брани Дражу!

титогроб

РАДОВАН КАЛАБИЋ: „Музеј страве и ужаса” као опомена!

мур24

МУРИНО, 25 ГОДИНА ПОСЛИЈЕ: Прошло је доста времена, неправда према жртвама мора бити исправљена!

павле

АРХИВА: Повратак војводе Павла Ђуришића!