Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

НЕБОЈША МЕДОЈЕВИЋ: Милов план обарање владе и ванредни избори, ДПС-ом управља Ђукановић преко Николића и Ракочевића!

-Притиснут истрагама америчких служби и тужилаца око шверца кокаина у САД и забринут за своју слободу и богатство, Ђукановиц је поново преузео управљање ДПС. Формални Предсједник ДПС Живковић је маргинализован и Ђукановић управља странком преко њему лојалних Николића и Ракочевића. Сви напори Живковица и његових људи да странку очисте од старе гарде компромитованих и корумпираних вођа, да се дистанцирају од нарко картела, Роћена и Пажина, Бемаxа и старих симбола ДПС мафије, пали су у воду доласком Ђукановића на прославу изборних резултата. У аутфиту из серије НАРЦОС, окружен наоружаним тјелохранитељима, пао је у транс пјевајући, омиљени хит вођа кавачког клана “ не може нам нико ништа, јачи смо од Србије”, лупајући у сулундаре, рекао је предсједник Покрета за промјене – Небојша Медојевић.

Он је казао да су нам се свима вратиле старе слике прослава ДПС мафије након 30 година њихових изборних крађа и заробљавања и криминализације свих институција државе и “Сигурног АНБ гласа”.

Распршио се као мјехур од сапунице Живковићев и Абдићев напор да се ДПС опере од крвавог и прљавог наслеђа Ђукановића. Ђукановић нас је све подсјетио да ие ДПС у политичком смислу радиоактивни уранијум и да свако ко се за њих ухвати бице политички мртав. Ђукановић је преузео управљање ДПС и сад можемо очекивати реинкарнацију исте политике “коришћења свих средстава” да се врате на власт. Слично, као што је након пресуде Врховног Касавионог Суда Италије у септембру 2004. године, и сочавања са хапшењем и оптжницом у Италији, схватио да му само независна и међународна држава може обезбједити имунутет од кривичног прогона, после 15 година србовања, кренуо да прича о независној и сувереној држави. Сад је опет схватио да му само власт може гарантовати да неће бити испоручен САД као вођа ДПС државног наркокартела и одлуцио ие да се поново врати у игру. Ђукановић и ДПС и даље контролишу АНБ и Управу полиције, новац није никад био проблем, ту је и Бемаx и ниегови медији и сви ниегови купљени аналитичари, НВО, новинари, криминалци и тајкуни, истиче он.

Такође каже да је циљ овог пројекта који ие јос ДПС активиста Радоје Звицер назвао “Повратак државе” јесте – стварање раскола у владајућим странкама, пад Владе и изазивање нових избора.

Медојевић наглашава да је најслабија карика Владе Спајићев ПЕС који нема никакав унутрашњи кохезиони фактор и који представља групу случајних пролазника које не везује ни идеја, идеологија, програм, заједничка борба, прогон. После серије лоших резултата на локалним изборима и пада рејтинга, већ се развила унутрашња динамика и тражења криваца за крах на изборима у Подгорици. Клима у ПЕС је погодна за врбовање искусних агената ДПС АНБ који, вјероватно, користећи ресурсе служби и контролисане медије, кренути да ломе колебљиве посланике ПЕС да изазови пад Владе. Није тешко међу посланицима ПЕС пронаћи лагане мете за притисак и уцјене. Љубавнице, љубавници, проневјере, пореских утаја, пословање фирми, разне склоности и страсти, стилови живота, трачеви, спинови, полуистине…Лако ће сломити слабо митивисане поједине посланике ПЕС. На руку им иду и доста чудан избор приоритета нове владајуће већине, (грб Скупштине, закон о страним агентима, двојно држављанство, измјене Устава…) већ додатно изазивају незадовољство код просуверенистичког и проевропског дијела ПЕС .

-За очекивати је да Ђукановић, у оквиру акције “Повратак државе” конкретизује понуду Јакову Милатовићу и да му понуди мјесто градоначелника Подгорице, и подршку за челну функцију у Будви, Даниловграду. Ђукановић ће вјероватно бити веома великодушан и при расподјели важних функција у ПГ кључним људима Покрета за Подгорицу. Међутим, сви ти тргоачки таленти Ђукановића ће пасти у воду, ако не успије да обезбиједи раскол у ПЕС и не врбује потребан број посланика за рушење Владе. Ђукановић већ има договор са БС да ће гласати за пад Владе, ако обезбиједи потребан број посланика ПЕС, рекао је предсједник ПЗП-а.

Он је казао да су његова упозорења у вези опасности од ДПС мафијашке хоботнице била исправна и тачна.

-Ђукановић неће мирно посматрати како му се припрема изручење у САД. Нове власти су му оставиле довољно времена и ресурса да он сада има реалне шансе да обори Владу и врати ДПС на власт. Има и мотив и средство и прилику. Игнорисање опасности од ДПС мафијашке хоботнице и фокусирање пажње и енергије на подјелу функција и брзо богаћење, довело је до великиг разочарења бирача ДФ и бивше позиције. Изостанак суочавања Ђукановића и његових кључних људи са ПРАВДОМ довела је до масовне апстиненције наших бирача. Ђукановић је осјетио политичку “крв” и креће на све или ништа“, истиче Медојевић.

Слаби ПЕС без идеолигије, сназног вођства и организације , без контрола полуга система и моци је лагана зртва. Зато је мој позив Спајићу, Мандићу и Милатовићу да иницирају формирање антимафијашког и антиДПС покрета, у суштини вапај искреног црногорског патриоте, свјесног трагичних последица повратка ДПС на власт и увођења наркодиктатуре у Црној Гори. ДПС или Црна Гора. Обоје не може преживјети!! Ја навијам за Црну Гору!- поручио је лидер ПЗП-а.

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

НОВИ ПОЧЕТАК ИЗ КАЗАЊА: БРИКС за Јужне Словене, нову Европу и свијет!

ОСТРОШКА ТРАГЕДИЈА, 81 ГОДИНУ ПОСЛИЈЕ: Док је Срба и Бјелопавлића памтиће се јунаштво пуковника Баја Станишића!

АФОРИЗМИ, ЈОВАН ЕРАКОВИЋ ИЗ БАЊАНА: “Кад су наши душмани нашли заједнички језик, изгубили смо заједничку државу”!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

vuk-orovic

ВУК ОРОВИЋ, СРПСКА ДЕМОКРАТСКА ИНИЦИЈАТИВА: Неопходно да српски политички актери у Црној Гори учврсте свој утицај на власт!

ber56

ОБИЉЕЖЕН ДАН ОСЛОБОЂЕЊА БЕРАНА ОД ТУРАКА: Артиљеријско утврђење на Јасиковцу пало 16. октобра 1912. године!

miomir1

WOKE РЕВОЛУЦИЈА: Диктатура дубоке љевичарске државе и рушење традиционалних вриједности!

boja

СРПСКА УМЈЕТНОСТ: Бојана Пековић – “Прожимање”!

grafika

ДПС РЕВОЛУЦИЈА: Попис декласирао бивши режим, најављују излазак на улице! Кривуље раста и пада се приближиле, пријети смак ЦГ!