Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

ЗЕМЉА ЧУДА: Бивши директор УДБЕ буди наду, хоће ред и поштује неистомишљенике!

За нас ово није изборна трка. Ово је борба за прилику да уредимо Подгорицу о којој сви сањамо, за Подгорицу препуну могућности за све, казао је предсједник Странке европског прогреса (СЕП) Душко Марковић на представљању одборничке листе СЕП-а за изборе који ће се одржати 29. септембра, док је носилац листе Илија Мугоша навео да ће се фокусирати на изведиве пројекте који ће прије свега вратити ред и успоставити темеље за даљи напредак.

Данас стојимо пред вама као тим који вјерује у снагу наше заједнице, моћ заједништва и у наду за бољу будућност. Ми се налазимо на раскрсници, у кључном тренутку за наш град и нашу државу, за нас и генерације које долазе. За нас ово није изборна трка. Ово је борба за прилику да уредимо Подгорицу о којој сви сањамо, за Подгорицу препуну могућности за све. Наша мисија није да само освојимо гласове. Ми желимо да инспиришемо и да пробудимо наду. Овдје смо да покажемо да политика може бити снага добра, да политика не значи прогон и сатанизацију неистомишљеника, да политика служи људима, да у Подгорици можемо имати не само добар, већ изузетан живот, навео је Марковић.

Како је додао, сваког дана су суочени са реакцијама грађана на изазове којима су изложени: непостојањем услова за приступачно становање, неквалитететном и недовољном градском инфраструктуром, саобраћајним гужвама, недостатком воде, забрињавајућом нечистоћом, комуналним нередом, лошим здраственим и образовним системом…

Људи желе да виде и више социјалне правде. Све ово и многа тога другога што ће бити дио нашег изборног програма којег ћемо представити сљедеће недјеље окупило нас је да понудимо и иновирамо рјешења која функционишу за све. Ово је јединствена прилика да уведемо ред! Управо због тога носилац наше Изборне листе је Илија Мугоша, магистар економских наука и докторанд, асистент на Универзитету Доња Горица, човјек иза којег стоје резултати на професионалном плану и посвећеност свакој обавези, посебно академском образовању студената. Илија је породичан човјек и отац троје дјеце, спортиста и капитен репрезентације ЦГ у малом фудбалу, навео је Марковић.

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

ГРАЂАНСКИ РАТ МЕЂУ СРБИМА: Предлог Александра Шапића за споменик Дражи Михаиловићу у Београду дигао на ноге србијанске неокомунисте, у Црној Гори Павле Ђуришић на чекању, Тито на обали Мораче!

ХРВАТСКА ПОСТАЛА ОПАСНА ЗА СРБЕ: Због купања са псом Сергеј Трифуновић добио 60 дана затвора!

РАСПЛЕТ: Тамара Вујовић поништила рјешење о забрани подизања споменика митрополиту Амфилохију, извинила се Митрополији и грађанима!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

bistr3

АЛБАНЦИ ТРАЖЕ РЕЗОЛУЦИЈУ, ПРИДРУЖУЈУ СЕ МУСЛИМАНИ, СРБИ ЋУТЕ: Осуда злочина у Балканском рату и Шаховићима, масакр комуниста над црногорским четницима у Словенији нико да помене!

bera6

БЕРАНЕ: Састанак челника српских организација са представницима Србије!

Boris-Mugosa

ФАЦЕ БИВШЕГ РЕЖИМА, БОРИС МУГОША: Двадесет година били власт, ништа нијесу урадили, данас би опет да нас усреће!

Zoran Drekalovic

МОНТЕНЕГРИНСКИ “ПИНКОВЦИ”: Антисрпски по Србији, вуци сити, овце преварене!

krnovo1

МИТРОПОЛИЈА: Сјутра на Крнову помен младићима страдалим од партизана!