Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

ДУБОКА УДБА СЕ ОРГАНИЗОВАЛА: ДПС добио филијалу, на челу Душко Марковић!

Бивши црногорски премијер Душко Марковић представио је данас политички програм Странке европског пута СЕП и поручио да су посвећени европоском путу Црне Горе. Тврди да нису ничији пројекат, ни насљедник, ни политички изданак, и поручио да је њихов поглед поглед у будућност.

Ово је странка сваког члана Иницијативног одбора, а не странка Душка Марковића. Ја сам само један од оснивача и сви су та покретачка снага. Земљом се посљедњих година управља некомпетентно и неодговороно. Све ово заједно креира атмосферу неповјерења. Државне институције губе снагу. Већина грађана свједочи дручтвеној девастацији. Наша врата су отворена за све који на посљедњим изборима нису препознали оне којима би указали повјерење али и за све који су изневјерени од оних којима ду дали глас. Посвећени смо европском путу Црне Горе, рекао је Марковић на представљању странке.

Према његовим ријечима они не сматрају да је у Црној Гори потребно помирење како то говори власт.

Потенцирање помирења и истицање кривице за једну страну. Ми ћемо настојати да у дијалогу нађемо најбоља рјешења. Црна Гора није изоловано острво. Данас нико није заштићен од нарастујућих пријетњи. Црној Гори је потребна, стабилност, одговорност. Вријеме које живимо захтијева одговорне доносиоце одлука. . Радићмо за бољу Црне Горе од оне у којој данас живимо. Ово је европска партија демократске орјентације, рекао је он између осталог.

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

У МАНАСТИРУ РАВАНИЦА: Служен парастос Светом кнезу Лазару и косовским јунацима!

ПРЕСТОЛОНАСЛЕДНИК АЛЕКСАНДАР: ВИДОВДАН ОСЛИКАВА ВЕЧНИ И НЕПРОЛАЗНИ ДУХ НАШЕГ НАРОДА!

АНДРИЈА МАНДИЋ: Сјутра расправа о Резолуцији о Јасеновцу!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

milojko4

НЕБОЈША МЕДОЈЕВИЋ: Милојко дошао као црквени миш, данас је милионер!

legenda1

ЧЕТНИЧКЕ ЛЕГЕНДЕ: Поручник Ивко Јовановић!

markokovac

МАРКО КОВАЧЕВИЋ: Власт у Никшићу не зависи од једног одборника ГП УРА, у мом говору нема позива на насиље, нико није исправно схватио шта сам рекао!

svitanje

МАТИЦА СРПСКА У ПЉЕВЉИМА: Путевима Светог Саве и патријарха Варнаве Росића!

ulcinj

МУЛТИЕТНИЧКИ УЛЦИЊ: Отвара се конзулат Албаније, али и плажа за муслиманке са хиџабом!