Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

ДПС И ПОСЉЕДНИ ДАНИ: Јутрошња хапшења наставак реваншизма, невини смо, часна пионирска!

Јутрошња акција Специјалног државног тужилаштва наставак је праксе реваншизма који траје од 30.августа а који за циљ има криминализацију претходне власти по сваку цијену уз амбицију да се, осим политичке штете, сруши и оптужница у случају државни удар, саопштено је из Демократске партије социјалиста ДПС.

Свједоци смо да је све што се јутрос догодило претходно мјесецима, па и годинама, најављивано од стране београдских медија и странака актуелне власти док су оптужнице писане на насловним странама медија који су екслузивно и незаконито у посјету сумњивих СКY материјала и докумената из Агенције за националну безбједност, казали су из те партије.

Такође оцјењују, интересантно је да за скоро честири године у Црној Гори није учињено ниједно кривично дјело, будући да СДТ и даље ћути на стотине кривичних пријава које је ДПС поднио за очигледне злоупотребе службеног положаја од страна функционера који су дошли на позиције на таласу тридесетоавгустовског “ослобођења”.

Финално, Демократска партија социјалиста позива на поштовање претпоставке невиности и суздржавање од медијског сензационализма будући да лица која су јутрос лишена слободе су особе које су деценијама радили најодговорније тужилачке и полицијске послове у интересу грађана Црне Горе те без обзира на искомплексирану острашћеност заслужују поштен третман у јавности, закључују у саопштењу.

 

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

АНДРИЈА МАНДИЋ: Гласањем за резолуцију о Сребреници Црна Гора би се нашла у друштву са онима који желе Србима да наметну колективну кривицу!

МУРИНО, 25 ГОДИНА ПОСЛИЈЕ: Прошло је доста времена, неправда према жртвама мора бити исправљена!

МИЛОРАД ДОДИК: Милојкова влада, попут Милове, антисрпска!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

данијел дпс

ЈАДНИ ОНИ, ДАНИЈЕЛ СЕ ИСПОВИЈЕДИО ДПС ОДБОРНИЦИМА: Прогоне нас, хапсе, а ми невини, борићемо се до посљедњега за Мила!

косово22

СРБИ И ПЛАНЕТА: Резолуција о Сребреници отвара Пандорину кутију и води ка разлазу у БИХ!

srpsko-srce-johanovo-dzeletovic1-608x375

РОМАН О СРПСКОМ СТРАДАЊУ: Да свијет зна каквог је монструма створио на Косову!

градишка

ОБИЉЕЖЕНО 29 ГОДИНА ОД ЕГОДУСА СРБА ИЗ ЗАПАДНЕ СЛАВОНИЈЕ: За злочине нико не одговара, у акцији “Бљесак” убијено 12-оро дјеце!

луси

БРАНИТЕЉИ И ХВАЛИТЕЉИ: Милови медијски деснорукаши или хајка као судбина!