Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

ДУБОКА ДПС ДРЖАВА: Милов АНБ пратио и снимао војводу Милету Павићевића!

Војвода Милета Павићевић дао је изјаву у државном тужилаштву и придружио се гоњењу Дејана Перуничића, некадашњег шефа АНБ-а. Према подацима из тужилаштва Павићевић је тајно сниман и праћен током одржавања литија, а под присмотром Перуничића и његових шпијуна поред Павићевића били су митрополит Амфилохије, али и више тада опозиционих политичара.

Наравно да сам се придружио кривичном гоњењу Перуничића. Нијесам ни сањао да је неко пратио моје кретање и прислушкивао разговоре, док ме прије неки дан нијесу позвали из тужилаштва да дам изјаву поводом тога. Срамно је да ме је некадашња Милова тајна полиција пратила и прислушкивала као да сам криминалац, а не обичан грађанин који никоме ништа није узео нити се замјерио. Читавог живота свједочим свој српски пут и не знам по чему сам то заслужио да будем под тајним надзором, каже Павићевић.

Милета Павићевић испред тужилаштва

Он додаје да су бившем режиму сумњиви били сви Срби, а нада се да су се времена промијенила и да ће Перуничић и његово друштво због тајних мјера надзора бити адекватно кажњени.

Читам да је Милова УДБА пратила и остале српске јавне личности, посебно политичаре. Јадна је то држава када је пратила обичне људе и третирала их као издајнике и сумњиве личности. Нијесу пратили криминалце и изгледа да су им обични људи, посебно Срби, били главни домаћи непријатељи. УДБА, дакле, ради свој посао, мислим да је и данас на терену и надам се да ће овај поступак ставити тачку на бивши комунистички систем који је почивао на шпијунажи и малтретирању обичних грађана који нијесу дијелили комунистичка убјеђења, појашњава Павићевић.

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

ФАЛСИФИКАТИ СРПСКЕ ИСТОРИЈЕ: Стефана Првовјенчаног није крунисао папа, него Свети Сава и то руком Јована Крститеља!

ЛИЦЕМЕРЈЕ НА КУБ, АКТИВИРАНА ДПС ФАЛАНГА: Траже да се пусти Катнић и осуђују медијску хајку на бившег СДТ-а!

ПАРТИЈА ПЕНЗИОНЕРА И УДРУЖЕЊЕ “ПРАВДА”: У Бијелом Пољу ДПС-овци ћутали када су примања била 147 евра, данас критикују када су порасла на 450!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

мили5

“БРАЋА”: Српски министар кренуо у Јасеновац да се поклони српским жртвама, па депортован из Хрватске!

Draga-Mastilovic

ДРАГА МАСТИЛОВИЋ: Хитлерове сјенке над Балканом!

рајнке3

ШУШКА СЕ, ШУШКА, РАЈНКЕ ТРАЖИ ОД МИЛОЈКА: Јача борба против “српске пријетње” и Русије, Додик пресрдачно дочекан, Срби могу у владу, али да подрже санкције Москви!

мито

КРУПНЕ ПРИМЈЕДБЕ НА НАЦРТ ЗАКОНА ПРОТИВ КОРУПЦИЈЕ: Нема политичке воље да се сузбије мито и злоупотреба државних функција!

JEVTO-ERAKOVIC-1000x555

ЈЕВТО ПУЦА ИЗ СВИХ ХАУБИЦА И ЗОВЕ БРИСЕЛ: Андрија и Милан на вјежби са бојевом муницијом, НАТО да интервенише!