Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

ДР ПЕТАР МИЛАТОВИЋ ОСТРОШКИ: Стидим се као Србин!

Пише: др Петар Милатовић Острошки

Као човјек, као писац, као Србин, као мислеће биће, са гнушањем сам примио вијест о спаљивању лутке са ликом Николаидиса са којим се у много чему не слажем, али одлучно се противим оваквом монструзном и морбидном популизму који је, по свим параметрима, чак испод нивоа калдрме која је декорисана изгаженим испљувцима!

Спаљивање лутке писца Николаидиса, без обзира на политичко и национално опредјељење, превазилази Адолфа ХИтлера, јер Хитлер није спаљивао лутке писаца  него књиге, да би касније спаљивао људе, а ови вајни црногорски , односно „демократи“ превазишли су овим чином самог Адолфа Хитлера који је на Опернплацу у Берлину 13. маја 1933. године спаљивао књиге, а међу књигама које су тог дана спаљене била је И књига Хајнриха Хајнеа “Алмансор” у којој је пјесник записао “Тамо где спаљују књиге на крају ће спаљивати љуе”!

Вајни „демократи“ овим чином под ноге су бацили образ људи који су склопови мисаоних, духовних и емотивних констелацији по мјери Бога и попели се на трон распамети по мјери Ђавола!

Очекујем од предсједника државе, мог рођака Јакова Милатовића, да се под хитно огласи, осуди овај безуман морбидан чин, а исто тако очекујем да се државно тужилаштво огласи и покрене  одговарајуће мјере.

У случају толерисања оваквог криминалног малоумља биће запаљена искра грађанског рата у Црној Гори између Црногораца и Срба којима се мора одати признање да их краси изузетна храброст коју мало ко има у свијету. Дакле, боље спријечити него касније узалуд лијечити!


Извор: Словословље

 

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

СРПСКИ СТАВ: Србија мајка, српски језик не може имати више имена!

МОНАРХИЈА И ДЕМОКРАТИЈА: Петровићи у канџама Броза!

СРБИЈА У ЋОШКУ: Кристофер Хил у Новом Саду, почетак краја српске Војводине!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

мили5

“БРАЋА”: Српски министар кренуо у Јасеновац да се поклони српским жртвама, па депортован из Хрватске!

Draga-Mastilovic

ДРАГА МАСТИЛОВИЋ: Хитлерове сјенке над Балканом!

рајнке3

ШУШКА СЕ, ШУШКА, РАЈНКЕ ТРАЖИ ОД МИЛОЈКА: Јача борба против “српске пријетње” и Русије, Додик пресрдачно дочекан, Срби могу у владу, али да подрже санкције Москви!

мито

КРУПНЕ ПРИМЈЕДБЕ НА НАЦРТ ЗАКОНА ПРОТИВ КОРУПЦИЈЕ: Нема политичке воље да се сузбије мито и злоупотреба државних функција!

равна4

ГРУ ВЕРЗИЈА: Равногорска вила!