Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

СТЕВАН КАТИЋ: Људи не разумију карневалске феште, а ни шарм Медитерана!

Предсједник општине Херцег Нови Стеван Катић казао је да су тезе и информације које су се појавиле у медијима поводом карневалске лутке резултат неразумијевања карневалске феште. Он је, коментаришући скандалозне увреде које су се могле чути на рачун познатог црногорског књижевника и колумнисте ЦдМ-а, казао да људи не разумију наше феште и карневале.

-Ово је све машти на вољу наших карневалиста, тако је увијек било, тако ће увијек бити. И не видим ништа да је ту спорно. Ово су само дух и шарм Медитерана и све је опет у односу на нашу светковину, казао је Катић за Побједу.

На питање да ли је тачно да је управо он инсистирао да буде спаљен карневал у лику Николаидиса умјесто бившег министра здравља Шћекића, Катић је то негирао.

Не, не, не, то није тачно. Ми имамо организациони одбор који се бави тим стварима и људе који одлучују, тако да им се ми не мијешамо у то. Тако је исто и у Котору, у Новом, увијек постоје неке интересантне личности и то је то, рекао је Катић.

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

ОД КОТОРА ДО АМЕРИКЕ: Српски кетман!

ЗАЛУДНО НАДАЊЕ, МИЛАН КНЕЖЕВИЋ: И даље вјерујем да ће Спајић гласати против резолуције о Сребреници!

ПОЕЗИЈА: Прије 126 година рођена Десанка Максимовић!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

кравћенко

ИНТЕРВЈУ, АЛЕКСАНДАР АЛЕКСАНДРОВИЋ КРАВЋЕНКО, КОЗАК: Царска Русија је трајала 1000 година, јер јој је темељ било православље!

aleksandar-vucic-8-670x447

ШТА СЕ ИЗА БРДА ВАЉА, ОПЕТ ОДЛОЖЕНА СЈЕДНИЦА УН О СРЕБРЕНИЦИ: Монтенегрини да се спреме, у Котор стиже окупатор (Александар Вучић)!

Draza-Mihailovic-767x600

ФИЛМ: Како су Срби изгубили рат – комунисти умјесто четника постали српски владари!

milan-knezevic-620x327

МИЛАН КНЕЖЕВИЋ УПОЗОРАВА: Гласањем за Резолуцију о Сребреници Црна Гора прихвата да је држава геноцидне прошлости и против ње БИХ може поднијети тужбу, резолуција оптужује народе и државе, а не појединце!

ивица

ИВИЦА ДАЧИЋ: Срамно да Црна Гора гласа за резолуцију о Сребреници!