Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

УПРКОС ДПС ПРОПАГАНДИ: Андрију Мандића срдачно примили у Бриселу!

Брзо ћемо отпочети испуњавање завршних мјерила, посебно када су у питању поглавља 23 и 24, Скупштина ће свој дио посла одрадити у најкраћем могућем року, казао је први човјек црногорског парламента Андрија Мандић у току данашњег сусрета са Дејвидом Мекалистером, предсједником Одбора Европског парламента за вањске послове у Бриселу.

Мандић је, како је саопштено, исказао намјеру Скупштине и Владе Црне Горе да земљи обезбиједе стабилност, мир и динамичан економски развој, додајући да је у тој “нашој намјери пресудно важна и спољнополитичка подршка Брисела”.

Брзо ћемо отпочети испуњавање завршних мјерила, посебно када су у питању поглавља 23 и 24, Скупштина ће свој дио посла одрадити у најкраћем могућем року, казао је Мандић и додао да је наша велика предност што имамо добре односе између различитих заједница што, како је оцијени, веома позитивно утиче на народне представнике који се у потпуности могу посветити обавезама из европске агенде.

Из Скупштине су навели да Мекалистер је исказао став да Црна Гора има пуну подршку Европског парламента, констатујући да је земља отворила сва поглавља и тим поводом поздрављајући именовања у правосуђу и улогу Скупштине Црне Горе.

Уколико на предстојећим изборима буде поново изабран за посланика и предсједника Одбора за вањске послове у Европском парламенту доћи у званичну посјету Црној Гори, казао је Мекалистер показујући и тим чином жељу да наша земља постане пуноправна чланица ЕУ.

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

ЧЕТНИЧКА ТУГА У СЛОВЕНИЈИ: Сјутра парастос безгробној војсци у Камничкој Бистрици, портал “Српска24” запалиће свијећу за невино побијене припаднике ЈВуО!

НА ГРАХОВЦУ ОБИЉЕЖЕНО 166 ГОДИНА ОД ВЕЛИКЕ БИТКЕ: Црногорци и Херцеговци побједили османску војску и показали шта може српска слога!

“ГЛАС ХОЛМИЈЕ” ПРИПРЕМИО ВРИЈЕДНА ПРИЗНАЊА: Награде припале проф. др Вучићу Дашићу, Неди Ђукић-Боројевић, Видаку Масловарићу и Ивану Милошевићу!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

glas65

“ГЛАС ХОЛМИЈЕ” ПРИПРЕМИО ВРИЈЕДНА ПРИЗНАЊА: Награде припале проф. др Вучићу Дашићу, Неди Ђукић-Боројевић, Видаку Масловарићу и Ивану Милошевићу!

grahovac

КОД ЦРКВЕ СВЕТOГ СПАСА: Обиљежавање 166 година битке на Граховцу!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

ПРАВОСЛАВЉЕ У УКРАЈИНИ: Мученици вјере својих предака!

Slobodan-Vladušić

ПРОФ.ДР СЛОБОДАН ВЛАДУШИЋ: На Западу књижевност је изгубила аутономију, више се вреднује њена идеолошка функција!

dpsklub

КО НАПРАВИ ОВАЈ ДПС: Све им српско смета, реже на сабор, двојно држављанство, Мандића, Вучића, Додика, виде вељенационализам само код Срба!