Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

УПРКОС ДПС ПРОПАГАНДИ: Андрију Мандића срдачно примили у Бриселу!

Брзо ћемо отпочети испуњавање завршних мјерила, посебно када су у питању поглавља 23 и 24, Скупштина ће свој дио посла одрадити у најкраћем могућем року, казао је први човјек црногорског парламента Андрија Мандић у току данашњег сусрета са Дејвидом Мекалистером, предсједником Одбора Европског парламента за вањске послове у Бриселу.

Мандић је, како је саопштено, исказао намјеру Скупштине и Владе Црне Горе да земљи обезбиједе стабилност, мир и динамичан економски развој, додајући да је у тој “нашој намјери пресудно важна и спољнополитичка подршка Брисела”.

Брзо ћемо отпочети испуњавање завршних мјерила, посебно када су у питању поглавља 23 и 24, Скупштина ће свој дио посла одрадити у најкраћем могућем року, казао је Мандић и додао да је наша велика предност што имамо добре односе између различитих заједница што, како је оцијени, веома позитивно утиче на народне представнике који се у потпуности могу посветити обавезама из европске агенде.

Из Скупштине су навели да Мекалистер је исказао став да Црна Гора има пуну подршку Европског парламента, констатујући да је земља отворила сва поглавља и тим поводом поздрављајући именовања у правосуђу и улогу Скупштине Црне Горе.

Уколико на предстојећим изборима буде поново изабран за посланика и предсједника Одбора за вањске послове у Европском парламенту доћи у званичну посјету Црној Гори, казао је Мекалистер показујући и тим чином жељу да наша земља постане пуноправна чланица ЕУ.

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

ОРГАНИЗАЦИОНИ ОДБОР “ПРАЗНИКА МИМОЗЕ”: Спаљивање лутке током карневала треба посматрати сатирички, нема мјеста за злонамјерна политичка тумачења!

КОМУНИСТИЧКА ЛИЈЕВА СКРЕТАЊА, ЗЛОЧИНИ ТИТА И ЂИЛАСА: Превентивне ликвидације у Црној Гори, од јаме до јаме – четници главни непријатељи!

ТУЖИЛАШТВО БУДНО ПРАТИ, АЛИ СРБЕ: Испитаћемо је ли Николаидисова лутка спаљена по закону!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

бојнама

Андрија Мандић: Изградити Меморијални центар “Бојна Њива”!

Sahrana

НА ДАНАШЊИ ДАН 1992. ГОДИНЕ: Муслимани убили српског свата на Башчаршији, почео рат у БИХ!

herceg novi 5 foto d vukajlovic

БОКА КОТОРСКА: Министар Ђорђе Милићевић захвалио се Србима што чувају национални идентитет, обећао помоћ Србије!

Stevan-Katic

СТЕВАН КАТИЋ: Људи не разумију карневалске феште, а ни шарм Медитерана!

српска

ВЕТЕРАНИ СРПСКЕ: Не треба нам дефиле Армије БИХ, предводи их човјек који је починио злочине над Србима!