Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

УДРУЖЕЊЕ НОВИНАРА ЦРНЕ ГОРЕ ДОДИЈЕЛИЛО ПРИЗНАЊА: Мићу Секуловићу награда за животно дјело, Масленикову новинарска споменица!

Жири Удружења новинара Црне Горе донио је одлуку да Споменицу 150 година новинарства у Црној Гори додијели Њ.Е. амбасадору Руске Федерације у Подгорици Владиславу Масленикову за очување и његовање братских односа Русије и Црне Горе. На данас одржаној Скупштини новинара Црне Горе додијељене су награде Жирија за додјелу годишњих награда за 2023.годину, тако је награду за животно дјело додијељена новинару Мићу Секуловићу дописнику Новости из Берана.
Годишње награде Удружења новинара Црне Горе за 2023.гподину добили су : Жељко Шапурић (Дан), Весна Девић (Светигора) и Предраг Николић (Радио Котор).
Награда за репортажу у 2023.години припала је Бобану Нововићу новинару из Подгорице. Награда за колумну у 2023.годину припала је Емилу Лабудовићу директору Српске куће у Подгорици.
Награда за фотографију у 2023.годину припала је Борису Мусићу (сајт Митрополије црногорско – приморске). Награду за сајт у 2023.години припала је Краљевској породици Србије.
Захваљујући на признању Амбасадор Маслеников је истакао да му је изузетна част за добре и пријтељске односе са народом Црне Горе и поред сакнција које према Руској Фередарцији увела Владе Црне Горе.
“Спремни смо као и до сада да одржавамо добре односе са народм Црне Горе и институцијама које желе сарадњу са Руском Ферерадцијом, као што је Удружење новинара Црне Горе. Посебно смо захвални Удружењу наовинара што је прошле године дало награду за животно дјело руској новинарки дарији Дугиној , која је убијена у терористичком нападу”, рекао је Маслеников,
Он је захтавлио Удружењу новинара Црне Горе за пријем и уручено признање предсједнику Савеза новинара Русије Владимиру Соловјеву.
Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

НЕМА НАМ СПАСА: Пајино опело над слободом и нормалним животом!

СЕСТРА СЛАТКА, НАТАЛИЈА КАЧУРА: ДОНБАС!

ГРУПА ГРАЂАНА ЦЕТИЊА ОРГАНИЗУЈЕ “ДОЧЕК” АНДРИЈИ МАНДИЋУ: “Четничку чавку” дочекаће како ваља, кажу “цивилизовано”!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

гала

ДОБРОТВОРНИ ГАЛА БАЛ У ЛОНДОНУ, ПРЕСТОЛОНАСЛЕДНИК АЛЕКСАНДАР: Србија није заборављена – пријатељи у цијелом свијету!

тужилаштво

ЦРНО ТУЖИЛАШТВО: Заставе прече од убистава и дроге или како се добро јело и пило прије 30.августа 2020. године!

аустријатр

Требиње: Аустријанка Мадлен прешла на православну вјеру и вјенчала се по српским обичајима!

српска

ВЕТЕРАНИ СРПСКЕ: Не треба нам дефиле Армије БИХ, предводи их човјек који је починио злочине над Србима!

крф0

НА ДАНАШЊИ ДАН 1916. ГОДИНЕ: Српска војска пребачена на КРФ, “Плава гробница” чува јунаке!