Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

СЛАВЕН РАДУНОВИЋ О ДПС ХАЈЦИ НА ТРОБОЈКУ: Андрија Николић као да није из Црне Горе, Цетиње некада окупано у плавој, црвеној и бијелој боји!

Потпредсједник Нове српске демократије Славен Радуновић казао је за БОРБУ да шефу посланичког клуба Андрији Николићу толико смета тробојка да би неупућени човјек рекао да никад нико његов овдје није живио. Радуновић је то казао поводом саопштења које је потписао Николић а гдје се наводи да ће ДПС покренути иницијативу за смјену предсједника Скупштине Андрије Мандића због пријема митрополита црногорско приморског Јоаникија, приликом којег је Мандић у свом кабинету истакао тробојку.

Радуновић на то за БОРБУ коментарише и каже да је свака радост и жалост у Црној Гори генерацијама обиљежавана тробојком, а приликом државних свечаности Цетиње и остали градови су били окупани у црвеној, плавој и бијелој боји.

Исто се односи и на период комунистичке владавине Црном Гором. Зато је нејасно одакле господин Николић и група његових истомишљеника црпе оволики анимозитет према том важном сегменту идентитета и традиције Црне Горе. Што се тиче иницијативе за смјену Мандића, иза ње се крије велика фрустрација Николића и ДПС-а, чињеницом да је један од предводника великих антирежимских протеста и борац за равноправност српског народа коначно на позицији која му, по свему, припада, подвукао је Радуновић.

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

КОМУНИСТИЧКА ЛИЈЕВА СКРЕТАЊА, ЗЛОЧИНИ ТИТА И ЂИЛАСА: Превентивне ликвидације у Црној Гори, од јаме до јаме – четници главни непријатељи!

ТУЖИЛАШТВО БУДНО ПРАТИ, АЛИ СРБЕ: Испитаћемо је ли Николаидисова лутка спаљена по закону!

СТАВ, ВЕЛИМИР АБРАМОВИЋ: Да би опстала Србија треба да буде краљевина!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

додик8

МИЛОРАД ДОДИК: Јаков нас вријеђа, можда га пустимо да се види са муслиманима!

бојнама

Андрија Мандић: Изградити Меморијални центар “Бојна Њива”!

Sahrana

НА ДАНАШЊИ ДАН 1992. ГОДИНЕ: Муслимани убили српског свата на Башчаршији, почео рат у БИХ!

herceg novi 5 foto d vukajlovic

БОКА КОТОРСКА: Министар Ђорђе Милићевић захвалио се Србима што чувају национални идентитет, обећао помоћ Србије!

Stevan-Katic

СТЕВАН КАТИЋ: Људи не разумију карневалске феште, а ни шарм Медитерана!