Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

НОВА СРПСКА ДЕМОКРАТИЈА: ДПС све усамљенији, али наставља да продубљује подјеле!

Нова српска демократија реаговала је на данашњу прес конференцију Демократске партије социјалиста и наводе да у још једном покушају политичког театра, у ком јефтиним политичким доскочицама и представама за јавност ДПС покушава да политички профитира у ономе на чему су деценијама градили политичку мантру и чијег су само они идеолог а то је стварање националног јаза у црногорском друштву.

Данас смо били свједоци да је дио посланика опозиције поднио кривичну пријаву против предсједника Скупштине Црне Горе, господина Андрије Мандића, уз образложење да тиме желе да заштите Црну Гору од остатка свијета. У неоснованој кривичној пријави, у којој тумаче закон друге државе, а не примјењују Закон о државним симболима и дану државности Црне Горе, у ком је управо и наведено све оно што стоји у кабинету предсједника Скупштине – да симболи Републике Црне Горе утврђени Законом о грбу и застави Републике Црне Горе из 1993. године, уживају заштиту као и државни симболи утврђени тим законом, казали су из НСД-а.

Како наводе из НСД-а, у правном галиматијасу и политичком скечу који је било отужно посматрати, осим непознавања основа правног система Црне Горе и елемената бића такозваног кривичног и непостојећег дјела, грађанима Црне Горе данас је потпуно јасно да живе у другачијој и помиреној Црној Гори у којој је побијеђени ДПС све усамљенији, на броду политике подјела коју је народ на изборима казнио, а који напуштају и њихови дојучерашњи коалициони партнери.

Тако усамљеном ДПС-у једино и преостаје да истински почне да изучава Кривични законик Црне Горе, али искључиво због себе и својих чланова којима ће се коначно бавити све слободније правосуђе Црне Горе, у кривичним пријавама које неће бити ни неосноване ни лажне, већ правно и праведно процесуиране, закључили су из НСД-а.

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

У “СРПСКОЈ КУЋИ” ПОВОДОМ ДАНА СЈЕЋАЊА НА СРПСКЕ ЖРТВЕ САОПШТЕНО: До сада пописано 650.580 настрадалих у Другом свјетском рату!

УН И У ЛИЦЕ, АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ: Албанци спроводе правно и физичко насиље над Србима!

НАКОН ВАШИНГТОНА: Четнички филм “Хероји Халијарда” вечерас се приказује у Москви!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

JEVTO-ERAKOVIC-1000x555

ЈЕВТО ПУЦА ИЗ СВИХ ХАУБИЦА И ЗОВЕ БРИСЕЛ: Андрија и Милан на вјежби са бојевом муницијом, НАТО да интервенише!

ко2

КОНФЕРЕНЦИЈА СРПСКИХ НАЦИОНАЛНИХ ОРГАНИЗАЦИЈА У ПОДГОРИЦИ: Подршка Србији и Српској за очување јединства српскога народа!

Скадар - древна тврђава Розафа

ЗАПИС, ТИХОМИР БУРЗАНОВИЋ: Скадар – вјечни српски град!

Milos-Nikolic-DPS

ШТО ГА БРАНИ, КАДА ГА НЕ ОДБРАНИ, МИЛОШ НИКОЛИЋ КУКА: Свете нам се, прогоне, а ми невини, наше пријаве нико не зарезује!

иван1

ИВАН ВУКОВИЋ У ЕКСТАЗИ: Сања Путина, Вучића и Мандића!