Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

НЕБОЈША МЕДОЈЕВИЋ: Послије МИЛА – МИЛО – јко!

Лидер Покрета за промјена Небојша Медојевић реаговао је на данас објављену информуацију да ће Предраг Дрецун бити именован за извршног директора Инвестиционо-развојног фонда. Његово реаговање преносимо интегрално.

Још један „млади политичар нове генерације“ који је, први из Народне Странке, био спреман на сарадњу са ДПС мафијом и Ацом Ђукановицем лично!!! Чим је постао потпредсједник Владе за приватизацију, 1998. године, одмах је са Мугошом узео милионе еура корупцијео за продају дијела акција Института Симо Милошевић ИЦН Галеници Милана Панића. И ја сам их одмах раскринкао, уз помоћ покојног Душка Јовановића који ми је обезбиједио документа из Бограда. Он је један од јунака моје књиге „Приватизације и корупција у Црној Гори”. Још само да негдје посаде идеолошког оца новог зла, Веселина Наполеоновог Вукотића и можемо рећи да сљедбеници Демона Мамона, симбола похлепе материјалног богатства и једног од седам принчева Пакла, поново владају овом несрећном државом. И после МИЛА, МИЛО-јко!! За ово смо се борили!!! ПЕС је колектор отпадних вода ДПС мафије!!!“

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

ДОК АЛБАНЦИ СКАНДИРАЈУ “УБИЈ СРБИНА” АЛБИН КУРТИ ШАЉЕ ПОЗДРАВЕ ДПС-У: Пред нама је заједничка будућност, срећно!

ДОШЛА ЗЛА ВРЕМЕНА: Ник Ђељошај избацује Србе из државних служби!

ДЕЈАН ЂУРОВИЋ: Изјаве Мила и Данијела жешће, па никоме ништа, Марка Ковачевића осудили, а нијесу ни прочитали шта је рекао!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

markokovac

СРПСКА СТВАРНОСТ: Сваки Србин данас је Марко Ковачевић!

kosovo-je-srbija-1068x602

“ПОЛИТИКА”: Курти нуди Ватикану српске храмове!

novoamer

ЧИЈИ ЈЕ ТУЖИЛАЦ ВЛАДИМИР НОВОВИЋ: Црне Горе или Америке?

dejan-djurovic-1-2

ДЕЈАН ЂУРОВИЋ: Изјаве Мила и Данијела жешће, па никоме ништа, Марка Ковачевића осудили, а нијесу ни прочитали шта је рекао!

milo-stoltenberg

БАШ ШТЕТА: Ђукановић неће бити замјеник Столтенберга!