Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

МУКЕ НОРМАЛНЕ ЦРНЕ ГОРЕ: Вампири ДПС УДБЕ!

Пише: Иван Милошевић

Сваки јавни наступ челника ДПС-а изазива ми таласања у стомаку! Не могу да вјерујем да они данас моралишу, пријете и нуде се као блистава будућност. Имали су три деценије неограничене власти, могли су све нас да позлате, али су позлатили само своје гузице и претворили их у неку врсту државних симбола! И циједе нас четири године након што су изгубили власт и држе нам предавања о разним темама. У праву је Медојевић, ту странку треба забранити, похапсити њене вође и коначно спасити све нормалне људе од ненормалних амбиција новог, односно старог руководства ДПС-а!

Данас се надугачко коментарише Миловић, Нововић, Шуковић, заузимају се стране, верглају аргументи за једнога и против другог, откривају нови детаљи шпијунске серије и прстом се показује на нове моменте који указују на дубину пљачке, корупцију и криминала! Јавност, барем она нормална, згрожена је нивом разговора, аргумената, оптужби, подметања и бахатости челника данашње правде и полиције. Уколико су то људи који треба да донесу правду обичном грађанима, онда правде у Црној Гори неће бити наредних 100 година или барем до тада док се из фотеља не уклоне разни Миловићи, Нововићи и Шуковићи! 

Над комедијом правде ишчуђава се и ДПС. Један од њих данас је изјавио да је запрепашћен нивом неповјерења и оптужби које упућују један другом актери актуелне власти. Као да ДПС задњих 30 година није лук јео нити мирисао, као да није ни постојао и као да тобож нови људи након 30. августа са ДПС-ом немау везе. А заправо такозвани нови људи су заправо идеолошка и политичка чеда бившег режима, под његовим кровом учили су прве лекције о (не)правди и коришћењу фотеља за личне потребе. И нико те људе већ четири године не дира, они раде оно што су радили и под ДПС-ом и забављају и саблажавају нормалну јавност у Црној Гори. Зар није Шуковић чедо ДПС-а, сам је рекао да је био члан Седме управе, потом и осталих безбједоносних група, па и Нововић је тужилачке лекције учио од Весне Мденице, а Миловић је, уколико нипта друго, растао уз ДПС, сазријевао на њиховој пракси и користио њихове методе доласка и опстанка на власти! 

Укратко, да не давим, нашим животима још увијек управља дубока ДПС УДБА на челу са добро познатим шефом УДБЕ. Шта је УДБА, шта може и не може, показало се јуче и сви су могли да виде да је домаћа УДБА жилава сорта и да се не предаје тек тако и да регрутује нове и нове чланове. Па чак је и предсједник Одбора за безбједност војник УДБЕ, односно по сопственом признању деценијама је сједио у полицијским одредима ДПС-а и одрађивао домаће задатке! 

И куда даље? Заправо нема даље, гута нас вртлог криминала и корупције који је смијешао ДПС и шеф њене УДБЕ. УДБАШИ су заправо вампири наше свакодневице, сисају нам крв сваки дан и добро је да смо уопште живи и нешто радимо. А можда ни то што мислимо да радимо не радимо ми, него умјесто нас и наш лични живот живи дубока ДПС УДБА!

Можда сам и сам постао ДПС УДБА, а да ме нико није питао хоћу ли то да будем! Постао сам њихова УДБА милом и сопственом силом! 

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

НЕМА НАМ СПАСА: Пајино опело над слободом и нормалним животом!

СЕСТРА СЛАТКА, НАТАЛИЈА КАЧУРА: ДОНБАС!

ГРУПА ГРАЂАНА ЦЕТИЊА ОРГАНИЗУЈЕ “ДОЧЕК” АНДРИЈИ МАНДИЋУ: “Четничку чавку” дочекаће како ваља, кажу “цивилизовано”!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

гала

ДОБРОТВОРНИ ГАЛА БАЛ У ЛОНДОНУ, ПРЕСТОЛОНАСЛЕДНИК АЛЕКСАНДАР: Србија није заборављена – пријатељи у цијелом свијету!

тужилаштво

ЦРНО ТУЖИЛАШТВО: Заставе прече од убистава и дроге или како се добро јело и пило прије 30.августа 2020. године!

аустријатр

Требиње: Аустријанка Мадлен прешла на православну вјеру и вјенчала се по српским обичајима!

српска

ВЕТЕРАНИ СРПСКЕ: Не треба нам дефиле Армије БИХ, предводи их човјек који је починио злочине над Србима!

крф0

НА ДАНАШЊИ ДАН 1916. ГОДИНЕ: Српска војска пребачена на КРФ, “Плава гробница” чува јунаке!