Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

МУКА ОД БОШЊАКА И ДПС ПОРТАЛА, ПРАТЕ ЈАВНО И ТАЈНО: Да могу и мртве четнике би још једном ликвидирали, од њихових пјесама не спавају!

Пише: Иван Милошевић

Бошњаци или барем већи дио тог народа, као и ДПС портали, уротили се против четничких пјесама. Преко јавних и тајних шпијуна снимају гдје се пјевају четничке пјесме и одмах пишу Спајићу. Траже од премијера да интервенише, односно да формира идеолошку комисију која би забранила пјевање четничких пјесама, како на јавним, таки и пориватним мјестима. Како су кренули мораћу да замандалим прозоре и врата када год пустим коју четничку, у супротном, ето ми Бошњака са идеолошком комисијом пред вратима! 

На срамоту Црне Горе, али и Европе и свијета, називају четнике фашистима! Ни 34 године након пада Берлинског зида Бошњаци живе у идеолошким и националним кавезима и не пропуштају ниједну информацију која доказује да четници нијесу били фашисти и да су током читавог рата били на страни савезника. И за то добили одликовања од Француза и Американаца! Уз то није тајна да је у редовима четника било на хиљаде муслимана и да су заузимали важна мјеста у штабу Драже Михаиловића! О томе чак пишу и муслимански историчари, али до домаћих бошњачких првака њихове књиге још  нијесу стигле!

Није ми јасно шта хоће ови Бошњаци и ДПС портали! Половини или барем трећини становника Црне Горе преци су били четници и борили су се за краља и отаџбину. И шта сад, треба да се одрекнемо својих предака, како би муслимани, данашњи Бошњаци, мирно и натанане крцкали своје станове, кредите и остале ДПС апанаже!

Вријеме је да Бошњаци мало дрмну главом и престану да читају литературу коју је писао Броз и његови истомишљеници! Могли би и да се подсјете својих предака који су били војници нацистичких јединица током Другог свјетског рата и за собом оставили крвави траг злочина над Србима на сјеверу Црне Горе! Још их нијесам чуо да се осврну на злочине Муслиманске милиције и Османа Растодера и до сада се према томе нијесу јавно оглашавали, а тајно од њих праве нацоналне јунаке и подижу им споменике! 

Уистину неко треба поводом пјевања четничких пјесама да реагује и упозори домаће Бошњаке да четници нијесу били фашисти и да су били војници Југословенске војске и државе коју су признавали сви савезници од 41. до 45. године!

Бошњаци, ако сте нам браћа,оставите се четника или барем их не помињите док се не одредите над својим сународницима и припадницима Муслиманске милиције и Бали вулнетарија који су Србе у Бихору завили у црно током италијанске и њемачке окупације Југославије! 

Бошњаци би да могу и мртве четнике још једном ликвидирали и то би сматрали демократском тековином. А заправи би требало да почну да читају нешто другачију литературу и да потом себе погледају у огледало. Можда их тада четничке пјесме не буду подсјећале на оргије!

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

КУРТИЈЕВА ДЕМОКРАТИЈА: У Сјеверној Митровици просвјетари нијесу могли да подигну плату, за Србе нема љекова ни пара!

ЗНАКОВИ ПОКРАЈ ПУТА, ДАРКО ПРЕЛЕВИЋ: Dream team!

ДПС-У СВАКА ДЛАКА СМЕТА: Николићу се не свиђа Мандић, руски амбасадор, мачке у фебруару…!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

кошареко

“КОШМАРИ СА КОШАРА”: Сага о српским витезовима са Космета!

avdevejkA

АВДЕВЕЈКА: Храм заобишле гранате!

Draza-Mihailovic-767x600

ДА ЗНАМО: Рат четника против Бугара!

MUZEJ-HERCEGOVINE-TB-V-2

ТРЕБИЊЕ: Промоција књиге о страхотама над Србима у НДХ!

медо8-2

НЕБОЈША МЕДОЈЕВИЋ: Нововић хапси због притиска Америке!