Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

КАДА ЈЕ БАЛ НЕКА ЈЕ МАСКЕНБАЛ ( Дритан и Зоран, Иван и Небојша): Полиграфска тестирања и (анти)српска амнестирања!

Пише: Иван Милошевић

Зоран Лазовић позвао је Дритана Абазовића на полиграф! Као да га је позвао на пиће, кафу, на по једну лозу, чварке или шкембе, па ко више попије и поједе има право да каже да је у праву и да тражи сатисфакцију. Какву – ту је суд да одлучи, можда да закаже још један дуел код ОК корала, пардон полиграфа и да обезбједи услове за још по једне чварке, лозу и кафу. Уколико и тада буде незадовољних може се пресудити за по још једну туру, па још једну, једну и тако редом, док неко не падне под сто и призна да је крив или је неко други крив! 

Позив Лазовића Дритану да се виде на полиграфу личи на прави џентлеменски позив. Нека трећи одлучи ко је од двојице у праву и нека тај трећи (полиграф) на основу откуцаја срца, била, мождане електрике и плућне акустике, пресуди ко је у Црној Гори ваљао дрогу, устајао и легао са криминалцима и радио остале криминалне зајебанције. Дакако, његова екселенција полиграф има задњу ријеч и да одлучи коме опанци, коме обојци и ко да иде у затвор, а ко на заслужени одмор на Аду Бојану! 

И тај окршај код полиграфа Дритана и Зорана треба директно преносити преко РТЦГ-а! Нека сви јасно виде које око игра Дритану, а која се нога клати Зорану и ко се зноји, а ко презнојава, ко уздише, а ко све сабија у себе и куне се да ће проћи на полиграфу, па да ДПС неће хљеба јест. Која би то била уживанција на РТЦГ-у! Зоран и Дритан прикопчани на полиграфу свједоче своју истину, а кукавни окупљени народ испред ТВ-а, чека коначну одлуку полиграфа! Неизвјесност достиже врхунац и коначно машина саопштава коначну одлуку и коначно неко иде у затвор – Зоран или Дритан! Гарант да би гледаност РТЦГ-а пробио медијски плафон и гарант да би тај пренос пратили пси и мачке, а посебно подземни пацови и пацовкиње! 

И што да не? Када су већ могли да преносе Шуковића, Миловића и Нововића, зашто не би и полиграфско испитивање Зорана и Дритана! Када је бал, нека је маскенбал!

На сличан окршај код ОК полиграфа могли би да пођу и Иван Вуковић и Небојша Родић. Први каже да је нови амбасадор Србије изјавом да Србија и Црна Гора имају братке односе и да нема те силе која ће их раздвојити, угрозио црногорску независност и довео ДПС у безизлазну ситуацију. Додаје да је то наставак приче бившег амбасадора Божовића и предсказује судбину садашњег амабасадора, односно експресни повратак у Београд одакле је и дошао! Полиграф би требало да одлучи да ли се овај Вуковић зајебава са нама и прича озбиљно или му узбуђено срце указује да не мисли шо је рекао. Испаде, по Вуковићу, да би Родић прошао на ДПС тесту да је рекао да су односи Србије и Црне Горе небратски и само што не избије рат између те двије старе српске државе и истога народа! Да је Родић позвао србијанске трупе са Златибора да окупирају Подгорицу и заузму аеродроме у Голубовцима и Тивту, Иван Вуковић би сијао од среће, јер би се потврдиле ДПС тезе о вјечној угрожености Црне Горе од Србије!

И Родић да иде на полиграф! Је ли уистину мислио да су Црна Гора и Србија рођене сестре и да ли му поводом тога игра лијево око, док се зеница десног скупља у ситну тачку и пријети да нестане! Полиграф би одлучио да ли Родић мисли оно што каже или му је нешто друго на памети! 

Која ствар овај полиграф! У Црној Гори би требало да се масовно продаје по ниској цијени, како би га свако имао. Више не вјерујемо ни себи ни својим очима и требало би коначно да се неко нађе да разријеши наше дилеме. Ко други него – ПОЛИГРАФ!

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

У “СРПСКОЈ КУЋИ” ПОВОДОМ ДАНА СЈЕЋАЊА НА СРПСКЕ ЖРТВЕ САОПШТЕНО: До сада пописано 650.580 настрадалих у Другом свјетском рату!

УН И У ЛИЦЕ, АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ: Албанци спроводе правно и физичко насиље над Србима!

НАКОН ВАШИНГТОНА: Четнички филм “Хероји Халијарда” вечерас се приказује у Москви!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

JEVTO-ERAKOVIC-1000x555

ЈЕВТО ПУЦА ИЗ СВИХ ХАУБИЦА И ЗОВЕ БРИСЕЛ: Андрија и Милан на вјежби са бојевом муницијом, НАТО да интервенише!

ко2

КОНФЕРЕНЦИЈА СРПСКИХ НАЦИОНАЛНИХ ОРГАНИЗАЦИЈА У ПОДГОРИЦИ: Подршка Србији и Српској за очување јединства српскога народа!

Скадар - древна тврђава Розафа

ЗАПИС, ТИХОМИР БУРЗАНОВИЋ: Скадар – вјечни српски град!

Milos-Nikolic-DPS

ШТО ГА БРАНИ, КАДА ГА НЕ ОДБРАНИ, МИЛОШ НИКОЛИЋ КУКА: Свете нам се, прогоне, а ми невини, наше пријаве нико не зарезује!

иван1

ИВАН ВУКОВИЋ У ЕКСТАЗИ: Сања Путина, Вучића и Мандића!