Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

ЈЕВТО ЕРАКОВИЋ КАО ПРАВИ СКОЈЕВАЦ: Осим ДПС-а, сви издајници!

ДПС води кампању у сусрет унутатпартијских избора. Након сјевера, преселили су се на југ. Међутим, синоћ у Бару кандидат за потпредсједника ДПС-а Јевто Ераковић имао је крајње скандалозану изјаву. Он је казао да њихови политички противници “нијесу нити наше комшије, нити пријатељи који су залуђени различитим идејама, него су они својеврсни издајници који раде у интересу других држава”.

-Сусрећемо се са нечим што није својствено ниједној другој држави – морамо да се боримо за очување државе коју смо мукотрпно стекли, захваљујући једном својеврсном рату који се води против Црне Горе. Они људи који раде за интересе друге државе, а против своје, нећемо звати никако другачије него издајницима. То нијесу нити наше комшије, нити пријатељи који су залуђени различитим идејама, него су они својеврсни издајници који раде у интересу других држава, рекао је он.

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

ДЕЈАН ЂУРОВИЋ: Изјаве Мила и Данијела жешће, па никоме ништа, Марка Ковачевића осудили, а нијесу ни прочитали шта је рекао!

БЕЗОБРАЗНИ ХРВАТИ ТРАЖЕ: Грлић-Радман хоће Дом у Ластви, брод “Јадран”, предлажу Резолуцију о Божићном устанку, опомињу да Црна Гора у ЕУ иде преко Хрватске, па да не помињу Јасеновац!

ЈЕЛЕНА БОРОВИНИЋ-БОЈОВИЋ: ДПС руши власт у Подгорици, иза ДПС можда није само СДП, СД и ЛП!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

predrag

ОТАЦ ПРЕДРАГ ШЋEПАНОВИЋ У КАMНИЧКОЈ БИСТРИЦИ: Ово је за нас свето мјесто!

markokovac

СРПСКА СТВАРНОСТ: Сваки Србин данас је Марко Ковачевић!

kosovo-je-srbija-1068x602

“ПОЛИТИКА”: Курти нуди Ватикану српске храмове!

novoamer

ЧИЈИ ЈЕ ТУЖИЛАЦ ВЛАДИМИР НОВОВИЋ: Црне Горе или Америке?

dejan-djurovic-1-2

ДЕЈАН ЂУРОВИЋ: Изјаве Мила и Данијела жешће, па никоме ништа, Марка Ковачевића осудили, а нијесу ни прочитали шта је рекао!