Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

ЗБЦГ ЗАБРИНУТ ЗА ЗДРАВЉЕ ПРЕДСТАВНИКА ДПС-А: Не виде Пицуле, Јакиче, Харадинаје, али свуда им се привиђа Вучић!

Коалиција “За будућност Црне Горе” огласила се поводом свих критика које су дошле на рачун предсједника Србије Александра Вучића и констатовали су да организована политичко – медијска хајка на предсједника Србије још једном потврђује високи степен немоћи представника бившег режима и њихову потпуну дезорјентисаност и изолацију.

Притом, редовно не примјећују свакодневне налогодавне интервенције Тонина Пицуле, Романа Јакича, а данас и Рамуша Харадинаја, који манифестује своје наследно право на Црну Гору. А треба ли подсјећати на вишемјесечну кампању појединих представника међународне заједнице са искључивим циљем елиминисања коалиције ЗБЦГ из будуће владе. Оптуживати Александра Вучића да је крив и због одржавања пописа најбоље говори о дводеценијском насилном наметању идентитетског инжењеринга Мила Ђукановића и ДПС-а, који се након 30. августа распао у парампарчад, и онда је пожељно тражити кривце у региону, а најпожељнија мета је Србија и њен предсједник, казали су из ЗБЦГ.

Додају и да оволика оптерећеност Александром Вучићем постаје забрињавајућа.

И умјесто да наши политички опоненти размишљају како да дођемо до друштвеног консензуса око најважнијих процеса у Црној Гори, они функционишу у паралелном свијету бојкота и хереметичности који их неће одвести никуд. А ако им је заиста стало до црногорске независности нека прво осуде Пицулу, Харадинаја, Јакича и остале „доброжелатаље“ Црне Горе, па онда нека се врате на Александра Вучића, пошто су одавно изашли из бонуса кад је он у питању, закључили су из ЗБЦГЗБЦГ,

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

РЕКОНСТРУИСАНА ВЛАДА, МОЖДА СЕ ИПАК КРЕЋЕ: ДПС-у смркло, осталима свануло!

РАДАН НИКОЛИЋ: Апсурдно је да Теа Горјанц буде заговорник процесуирања сплитске “Лоре”!

ЈАКОВ СЕ ПРОБУДИО, ДО САДА ЖИВЕО НА МАРСУ: Политичка трговина са Србима му није сметала да засједне у фотељу предсједника државе, данас је осуђује!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

Sjednica-SO-Niksic-Foto-RTNK-978x555

НИКШИЋКА ПОЛИТИКА: ДПС и сателити блокирали сједницу, стварају хаос и хоће револуцију – показали право комунистичко лице, сви који нијесу као они су фашисти!

BILEĆA

СРПСКА: У Билећи одата почаст царској породици Романов и донским кадетима!

novakkotor

СРБИН БЕЗ МАНЕ: Новак Ђоковић свјетске туристичке оазе замијенио Котором!

romanovi-naslovna-750x430

НИКШИЋ, СРПСКИ ГРАД: Дани породице Романов од 17. до 21. јула!

Srbi-za-Trampa-2024-Milvoki12

МИЛВОКИ И ДИЈАСПОРА: Срби за Трампа!