Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

ЗБЦГ: Нама мајку четничку, Сузани син без конкурса у САЈ!

Коалиција ЗБЦГ позива СДТ да испита данашње наводе који су објављени у “Вијестима” о могућим везама судије Сузане Мугоше и кавачког клана.

Након што су Петар Лазовић и Љубо Миловић уз финансијску логистику Радоја Звицера покушали да подмире судију Секу Пилетић како би лидерима коалиције ЗБЦГ била потврђена срамна првостепена пресуда коју је изрекло вијеће Сузане Мугоше, данас имамо још један флагрантни доказ о спрези криминалног клана са судијом Мугошом и члановима њене породице, саопштено је из ове коалиције.

Подсјећамо, данас су Вијести објавиле преписку гдје се види како је одбјегли полицајац Љубо Миловић истраживао међу припадницима организоване криминалне групе кавачки клан и њиховим сарадницима да ли је неко од њих продао снимак на ком се види како се син суткиње Сузане Мугоше, Новак Мугоша, припрема за пријем у полицију – пребијањем јастука.

Треба ли подсјећати јавност да смо у једном од наших саопштења тражили од СДТ-а да испита наводе да ли је Сузана Мугоша у хотелу “Подгорица” имала састанак са Зораном Лазовићем како би њеног сина Новака Мугошу вратили из Даниловграда у Подгорицу гдје је био по казни премјештен. А и овом приликом желимо потенцирати начин пријема Новака Мугоше у САЈ без конкурса и то у јулу мјесецу 2018. године, управо у мјесецу кад је судија Мугоша потврдила статус свједока сарадника Саши Синђелићу, и на тај начин верифоковала његов лажни исказ као истинит, саопштено је из ове коалиције.

За будућност Црне Горе очекује да СДТ одговори да ли је формирало предмет против Сузане Мугоше након њене тврдње да је пресуда Апелационог суда купљена у корист лидера ЗБЦГ и да ли је поменута судија саслушана у својству грађанина или осумњичене?

Изгледа је постало сасвим природно да у наставцима читамо доказе како су припадници Кавачког клана, криминализовани полицајци, тужиоци и судије, били спрегнути против некадашњег ДФ- а, а садашње коалиције ЗБЦГ, и то све са циљем да лидере овог савеза или пошаљу у затвор или ликвидирају. После данашње објаве у “Вијестима” јасно је да Новак Мугоша треба одмах да буде суспендован и саслушан због његових веза са Кавачким кланом, а његова мајка, судија Сузана Мугоша, одавно је требало да буде процесуирана и искључена из судске организације. Међутим, не да није дошло до њеног процесуирања, већ је Сузана Мугоша сад кандидат за ВДТ-а, што представља терминалну фазу умирања црногорског правосуђа. А син Новак Мугоша, умјесто јастука, сад употребљава пендрек и пиштољ по налозима Љуба Миловића. И онда долазимо до чувене реченице Весне Меденице, да нам је збиља требало ј….и мајку четничку, јер смо се једини усудили да се ухватимо у коштац са овом криминалном хоботницом чији пипци још стежу Црну Гору, саопштено је из ове коалиције.

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

НАКОН ВАШИНГТОНА: Четнички филм “Хероји Халијарда” вечерас се приказује у Москви!

МИТРОПОЛИТ ЈОАНИКИЈЕ СЛУЖИО ПОМЕН ЈАСЕНОВАЧКИМ ЖРТВАМА: Срби страдали у логорима су свете жртве!

“ПОБЈЕДА” У ДПС СЈАЈУ: Претпосљедни дани бившег режима или од Мила преко Кенане до Хутера!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

JEVTO-ERAKOVIC-1000x555

ЈЕВТО ПУЦА ИЗ СВИХ ХАУБИЦА И ЗОВЕ БРИСЕЛ: Андрија и Милан на вјежби са бојевом муницијом, НАТО да интервенише!

ко2

КОНФЕРЕНЦИЈА СРПСКИХ НАЦИОНАЛНИХ ОРГАНИЗАЦИЈА У ПОДГОРИЦИ: Подршка Србији и Српској за очување јединства српскога народа!

Milos-Nikolic-DPS

ШТО ГА БРАНИ, КАДА ГА НЕ ОДБРАНИ, МИЛОШ НИКОЛИЋ КУКА: Свете нам се, прогоне, а ми невини, наше пријаве нико не зарезује!

Скадар - древна тврђава Розафа

ЗАПИС, ТИХОМИР БУРЗАНОВИЋ: Скадар – вјечни српски град!

иван1

ИВАН ВУКОВИЋ У ЕКСТАЗИ: Сања Путина, Вучића и Мандића!