Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

ВЕЉЕЦРНОГОРСТВО НЕДЈЕЉОМ: Од пописа преко Грможура до Книна!

Пише: Иван Милошевић

Када Србину вода дође до пода и дође му да побјегне одавде, негдје на пусто острво, попут Грможура или Лесендра и тамо закључи да је све отишло у три лијепе материне, открију се негдје у ћошку ДПС портали и врате те у живот. Таквих глупости као што их тамо има нигдје нема, па ти је од тога толико драго око срца, па кажеш себи да има наде и да није све отишло у три лијепе!

Данас је недјеља, хладно, киша, понегдје снијег, али ти је топло око срца када читаш ДПС портале. Хвала Свевишњем што нијесам дио тога друштва, па не лупам као Максим по дивизији или се распадам као бугарска скупштина. А на ДПС портаима овога јутра у тонама Максима и поменуте скупштине! 

Један лелече над једним спомеником у Београду, не открива му смисао, нити разлог да не постоји, па медитира и пресипа из шупљег у празно и сам себе убјеђује да је у праву и да до његове, друге истине мема. А та је истина она отрцана нота и монтенегринска фуснота по којој је за све што се дешавало на Балкану у посљедњих 30 година крива Србија и Срби. Те Србија напала јадну Словенију и ненаоружану Хрватску, те на јутарњој молитви из грмља спопала недужне муслимане, те на препад организовала нову Подгоричку скупштину и метнула јарам на Црногорце, па већ три деценије не могу главу да дигну!

Поводом једног споменика Србима који су страдали за Србе задњих 30 година, докони Монтенегрин, опијен јутарњом маглом недјељног јутра, пише по ко зна који пут свима познату оптужницу против Срба, а први члан те оптужнице је да Срби немају право на одбрану. Моду да се бране пси и мачке, кишне и остале глисте, али Срби немају право ни да позову адвоката! Што да га зову када су унапријед за све криви и једино што је до њих је да добровољно пођу у хашке казамате и тамо одслуже доживотне робије!

Дави Монтенегрин опсједнут Вељецрногорством и црта све жртве српске и вељесрпске агресије. Од тога нијесу поштеђени ни мајмуни у београдском зоолошком врту, а и жирафама су скраћени вратови од српских несоја, кама, јама и осталих несојлука! Углавном, Срби су криви и када нијесу присутни и Српкиње, по жељама монтенегринских давитеља против давитеља, требало би и да више не рађају – јер уколико роде онда је то гарант неки ратни злочинац! 

Други се наставља на првог и тврди да се метафизичко зло посљедње три године у виду Вучића и његових трабаната сручило на Црну Гору и помело и у нуле претворило све што им се нашло на путу. Уколико је нешто преживјело онда су то само српски папкари и остали тапкари и њихове слуге којима је једини циљ да од пописа направе вељесрпску фабрику консолидоване и лиценциране производње Вучића и његових насљедника, односно војске дигиталних вељесрпских клонова и клоновкиња који жаре и пале све што је црногорско! 

Ко у све то не вјерује нека чита и нека му буде просто. Ово јутро и дан се савршено уклапају у Вељецрногорску одбрану одабраних и катанчење сивих вијуга и њихових рођака неурона. Углавном ти је мука од кише, облака, Грможура и Лесендра, али те спашавају глупости ДПС колумниста и монтенегринских помагача. Да њих нема уистину би негдје побјегао. 

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

У “СРПСКОЈ КУЋИ” ПОВОДОМ ДАНА СЈЕЋАЊА НА СРПСКЕ ЖРТВЕ САОПШТЕНО: До сада пописано 650.580 настрадалих у Другом свјетском рату!

УН И У ЛИЦЕ, АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ: Албанци спроводе правно и физичко насиље над Србима!

НАКОН ВАШИНГТОНА: Четнички филм “Хероји Халијарда” вечерас се приказује у Москви!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

JEVTO-ERAKOVIC-1000x555

ЈЕВТО ПУЦА ИЗ СВИХ ХАУБИЦА И ЗОВЕ БРИСЕЛ: Андрија и Милан на вјежби са бојевом муницијом, НАТО да интервенише!

ко2

КОНФЕРЕНЦИЈА СРПСКИХ НАЦИОНАЛНИХ ОРГАНИЗАЦИЈА У ПОДГОРИЦИ: Подршка Србији и Српској за очување јединства српскога народа!

Скадар - древна тврђава Розафа

ЗАПИС, ТИХОМИР БУРЗАНОВИЋ: Скадар – вјечни српски град!

Milos-Nikolic-DPS

ШТО ГА БРАНИ, КАДА ГА НЕ ОДБРАНИ, МИЛОШ НИКОЛИЋ КУКА: Свете нам се, прогоне, а ми невини, наше пријаве нико не зарезује!

иван1

ИВАН ВУКОВИЋ У ЕКСТАЗИ: Сања Путина, Вучића и Мандића!