Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

УЈЕДИЊЕНО СРПСТВО У ПОДГОРИЦИ: Хвала митрополиту Амфилохију, испунили смо његов завјет!

Председник Српског покрета Двери, Бошко Обрадовић и председник Српске странке Заветници, Милица Ђурђевић Стаменковски боравили су у Подгорици на позив Митрополије црногорско-приморске и присуствовали обележавању 10-годишњице освећења Храма Христовог Васкрсења.

Они су се поклонили сенима блаженопочившег Митрополита црногорско-приморског Амфилохија, њиховог заједничког духовног оца, који их је, како је рекао председик Двери, приликом сваког појединачног сусрета питао зашто Двери и Заветници нису заједно.

Дошли смо у Саборни храм у Подгорици да се поклонимо нашем заједничког духовном оцу и да му покажемо да смо испунили његов завет. Хвала ти велики наш Митрополите за све! – изјавио је Обрадовић.

На послужењу након свете архијерејске литургије у Храму Христовог Васкрсења, Бошко Обрадовић и Милица Ђурђевић Стаменковски имали су драгоцену прилику да разговарају са Његовом Светошћу Патријархом српским г. Порфиријем.

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

ДЕЈАН ЂУРОВИЋ: Изјаве Мила и Данијела жешће, па никоме ништа, Марка Ковачевића осудили, а нијесу ни прочитали шта је рекао!

БЕЗОБРАЗНИ ХРВАТИ ТРАЖЕ: Грлић-Радман хоће Дом у Ластви, брод “Јадран”, предлажу Резолуцију о Божићном устанку, опомињу да Црна Гора у ЕУ иде преко Хрватске, па да не помињу Јасеновац!

ЈЕЛЕНА БОРОВИНИЋ-БОЈОВИЋ: ДПС руши власт у Подгорици, иза ДПС можда није само СДП, СД и ЛП!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

mandić1

АНДРИЈА МАНДИЋ: Законом ћемо уредити народну заставу тробојку!

spijunu

МУЧНИНА: Од Милана преко Гојка, Бемакса, пентхауса и шверца, ДО СРПСКИХ СВАЂА!

jakov-milojko-mimo-momir-750x430

КРАТАК ПРЕГЛЕД РАСПАДАЊА ДРЖАВЕ: Од Мила и Момира до Јакова и Милојкa!

mitropolija

МИТРОПОЛИЈА ПОРУЧИЛА МИЛАНУ КНЕЖЕВИЋУ: Окани се јавног суђења и пресуђивања!

tumane1

МАНАСТИР ТУМАНЕ ПОСЈЕЋУЈУ ЉУДИ ИЗ ЦИЈЕЛОГ СВИЈЕТА: У недјељу пресвлачење моштију Светог Зосима!