Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

ШТА ОВО БИ, ЂЕДЕ ПЕРО: Милу ” Златни лав за животно дјело”, да није продато-купљено!

Бившем предсједнику Црне Горе Милу Ђукановићу данас је у палати регије Венето у Венецији уручена велика међународна награда “Златни лав за животно дјело”, коју му је додијелио Комитет за Орден Златног венецијанског лава.

Учинили сте ми част позивом да посјетим Венецију, и да у овом историјском здању примим награду “Златни лав за животно дјело“ коју ми је додијелио ваш уважени Комитет. Тиме сте изразили велико поштовање према мени лично, и према мојој земљи. Црна Гора се посљедњих деценија нашла пред крупним политичким и историјским изазовима, на које је успјела да одговори, и да прескочи вјекове. Трасирали смо стратешку државну политику која је омогућила партнерство и савезништво са земљама ЕУ и НАТО, усвајајући вриједности савременог демократског свијета. Имао сам привилегију да будем на челу тима који је управљао тим процесима. Задовољство је утолико веће што ова награда долази из Италије, из земље која је извориште једне од највећих и најутицајнијих култура и цивилизација у свијету, с којом Црна Гора има дуге и дубоке историјске везе, казао је Ђукановић.

Има и још, али нијесам могао више да читам. Заболео ме је стомак и цријева раде сто на сат! Мораћу да се распитам да ли се ове награде купују, попут слика са америчким сенаторима и осталим вођама САД!

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

У “СРПСКОЈ КУЋИ” ПОВОДОМ ДАНА СЈЕЋАЊА НА СРПСКЕ ЖРТВЕ САОПШТЕНО: До сада пописано 650.580 настрадалих у Другом свјетском рату!

УН И У ЛИЦЕ, АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ: Албанци спроводе правно и физичко насиље над Србима!

НАКОН ВАШИНГТОНА: Четнички филм “Хероји Халијарда” вечерас се приказује у Москви!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

JEVTO-ERAKOVIC-1000x555

ЈЕВТО ПУЦА ИЗ СВИХ ХАУБИЦА И ЗОВЕ БРИСЕЛ: Андрија и Милан на вјежби са бојевом муницијом, НАТО да интервенише!

ко2

КОНФЕРЕНЦИЈА СРПСКИХ НАЦИОНАЛНИХ ОРГАНИЗАЦИЈА У ПОДГОРИЦИ: Подршка Србији и Српској за очување јединства српскога народа!

Скадар - древна тврђава Розафа

ЗАПИС, ТИХОМИР БУРЗАНОВИЋ: Скадар – вјечни српски град!

Milos-Nikolic-DPS

ШТО ГА БРАНИ, КАДА ГА НЕ ОДБРАНИ, МИЛОШ НИКОЛИЋ КУКА: Свете нам се, прогоне, а ми невини, наше пријаве нико не зарезује!

иван1

ИВАН ВУКОВИЋ У ЕКСТАЗИ: Сања Путина, Вучића и Мандића!