Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

СРБИЈА НИЈЕ УСПЈЕЛА: Италија у финалу Дејвис купа!

Новак Ђоковић и репрезентација Србије нијесу успјели и у полуфинау Дејвис купа поражени су од Италије. Новак Ђоковић је изгубио од Јаника Синера, иако је у трећем сету имао три меч лопте. У дублу српски тенисери су имали мало шансе и пропуштена је прилика да се освоји пехар престижног тениског такмичења. 

Новак је одиграо два неуобичајена меча и у једном дану два пута је поражен. За њега је то вјероватно прави емоционални шок и мало ко се томе надао. И поред тога Новак је велики спортиста и Србин и тешко да му се може упутити која ријеч критике. И пораз је дио спортког живота и тако га и треба прихватити. 

Наравно, ДПС портали већ ликују и веселе се српском поразу. Посебно у том контексту помињу пјесму Данице Црногорчевић “Весели се српски роде” са којом су српски тенисери излазили на терен. Дошло је и њиховох пет минута спортског антисрпског шовинизма и на то не треба обраћати пажњу. Истина, није да је њихова прича била небитна за синоћњи пораз Србије и Новака. Нико те тако не умије да иједе за срце као најрођенији! 

Ипак, нема разлога за тугу! Србија је међу четири набоље тениске репрезентације свијета, а Новак је најбољи тенисер планете свих времена. Зар то није и више него довољно да запјевамо “Весели се српски роде”! 

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

СРБИН ГАЗИ: Новак Ђоковић у полуфиналу Монте Карла!

ТЕНИС: Новак Ђоковић прекинуо сарадњу са Гораном Иванишевићем!

ДАЛЕКА АМЕРИКА: Новак Ђоковић прошао друго коло, Србин одиграо просјечан меч!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

jovan-erakovic-4

АФОРИЗМИ, ЈОВАН ЕРАКОВИЋ ИЗ БАЊАНА: “Не би нам могао нико ништа, да се међу нама није накотило свашта”!

јованд

ТРЕБИЊЕ: Завршен “Дучићев дан”!

дража12

СИНОВИ СЛОБОДЕ: Чувај Дражу јунака!

нкпо

НИКШИЋ НА МЕТИ: Када липе (не) миришу, од четника до жена!

тихомир11

ТИХОМИР – ТИХО БУРЗАНОВИЋ: Благоје Јововић, Дражин војник, осветио Србе и пуцао на српског душмнина Анту Павелића(3)!