Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

СРАМНО, “ЦРВЕНИ ЦАР” – ТИТО: Протерао српског краља, уништио српског домаћина, а 279 улица у Србији носи име Броза!

За време своје владавине Тито је владао као “црвени цар”. Имао је много вила и одмаралишта, само у свом возном парку имао је 85 аутомобила, а током владавине користио је укупно 234 возила. Тито је Стаљину поклонио “мерцедес бенц 770” који је био власништво Анте Павелића, а који га је добио од Хитлера – сада је аутомобил у Москви.

Одржавање имовине коју је Тито користио, виле одмаралишта, плави воз, брод Галеб, његова путовања са многобројном пратњом, коштало је годишње 365 милиона долара, што значи милион долара дневно. Шта нас је још снашло под Титом, а да они који жале за тим временом и не помињу? Под Титом је протеран србски краљ и владар. Под Титој је пресељена србска индустрија у западне републике. Под Титом су опљачкани, побијени и протерани србски домаћини. Под Титом је Србија организационо осуђена на смрт-покрајине. Под Титом су инсталирани антисрпски кадрови на свим важним, управним положајима у Србији. Под Титом је разбијена целовитост СПЦ. Под Титом су отимана имања домаћина и цркве и спречавана вера Православна.

Под Титом је отето име србском језику и наметнута латиница. Под Титом су испражњена србска села која су остала без људи и без инфраструктуре. Под Титом је амнестиран усташки злочин и геноцид у НДХ над Србима, а прогањан сав србски родољубиви род. Под Титом је Хрватска једина фашистичка земља која је из рата изашла већа него што је ушла у рат. Под Титом УДБА је убила више људи у другим државама него све остале земље заједно. Под Титом после рата убијено је, само у Београду, више људи него у целој Француској која је многољуднија земља од Србије.

Под Титом се учила лажна историја. Под Титом је срушена Његошева капела. Под Титом Србија је остала без ратне одштете. Под Титом Србији је одузет Западни Срем, Црна Гора, Македонија, Барања – то су територије које је Србија унела у краљевину С.Х.С. а Срби су их заједно са Русима поново ослободили. Под Титом је била стална повика на србску хегемонију и Велику Србију, а он створио Велику Хрватску и раселио србски народ, забранио повратак на Косово, Македонију. Под Титом је улудо изгинула србска младост од Срема до Трста.

Под Титом су конвертити постали народ. Под Титом је прогањана србска интелигенција. Под Титом је спроведено удаљавање Србије од православне Русије и Грчке. Под Титом смо 1953.  ушли у Балкански пакт са Турском и Грчком, чланицама НАТО пакта и тако ушли у западни систем командовања. Под Титом Београд је био центар ЦИА-е за Балкан. Под Титом смо били дужни, а да то нисмо знали.

Под Титом је био мир, јер рат и мир контролишу велики, а они су тада хтели мир. Под Титом су створени “несврстани” да те земље не би ушле у Источни блок, у НАТО не би јер су западне земље њих некад држале као колоније. По распаду Југославије Србија има више међусобних спорова око граница него све остале републике заједно. Зло које је Тито нанео српском народу је још несагледиво, а његово име се налази на свим светским листама највећих диктатора и злочинаца, међу првих 20, а по податку републичког геодетског завода у Србији 279 улица носи Титово име.

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

ТИХОМИР -ТИХО БУРЗАНОВИЋ: Благоје Јововић, Дражин војник, осветио Србе, пуцао на српског душманина Анту Павелића (2)!

РАЗРАЧУНАВАЊА: Енглези и Американци издали Србе (филм)!

ТИХОМИР – ТИХО БУРЗАНОВИЋ: Благоје Јововић, Дражин обавјештајац осветио Србе, пуцао у српског душманина Анту Павелића (1)!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

jovan-erakovic-4

АФОРИЗМИ, ЈОВАН ЕРАКОВИЋ ИЗ БАЊАНА: “Не би нам могао нико ништа, да се међу нама није накотило свашта”!

јованд

ТРЕБИЊЕ: Завршен “Дучићев дан”!

дража12

СИНОВИ СЛОБОДЕ: Чувај Дражу јунака!

тихомир11

ТИХОМИР – ТИХО БУРЗАНОВИЋ: Благоје Јововић, Дражин војник, осветио Србе и пуцао на српског душмнина Анту Павелића(3)!

нкпо

НИКШИЋ НА МЕТИ: Када липе (не) миришу, од четника до жена!