Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

ПРОМАШАЈ ДАНА, АНДРЕЈ НИКОЛАИДИС: У КОМУНИЗМУ СВАКИ ЈУГОСЛОВЕНСКИ НАРОД ДОСТИГАО АПСОЛУТНИ ИСТОРИЈСКИ ВРХУНАЦ!!!????

Након што је прије више од 30 година пао комунизам и након што су откривени злочини које је та идеологија спроводила над бројним народима и појединцима, величати комунизам спада у посебну менталну дисциплину која се налази на ивици (не)ненормалности! Ипак, Андреј Николаидис је на ЦДМ-у објавио колумну гдје се налази и доље цитиран пасус. Човјек да не вјерује да то може да напише човјек који има везе са реалношћу и историјским кретањима на Балкану и Европи. Ваља то забиљежити као ванпросторни куриозитет и метафизичко ишчашење са крупним менталним посљедицама.

У Црној Гори је све могуће! Нијесам могао да издржим да наредне редке не прогласим промашајем дана, а могли би да се кандидију и за промашај године!

Речено језиком Монти Пајтона: шта су, уосталом, ти комунисти, осим што су побиједили у рату са фашизмом, ујединили и изградили земљу, људе обукли, нахранили, образовали их, запослили, обезбиједили им бесплатно здравство и школство, помогли еманципацију жена, сузбијали националну и вјерску затуцаност, промовисали заједништво и просвијећеност, индустријализовали земљу, модернизовали друштво, изградили инфраструктуру, водили бриљантну спољну политику, водили земљу у којој је сваки од југословенских народа достигао свој апсолутни историјски врхунац, икада учинили за нас па да ми свакодневно не уринирамо по њиховој оставштини?

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

СРПСКИ СКАДАР, КОНФЕРЕНЦИЈА: БИХ немогућа држава, Бошњаци да се одрекну тобожњег геноцида у Сребреници, у Мостару ускоро Српска кућа!

ЛИЦЕМЕРЈЕ НА КУБ, АКТИВИРАНА ДПС ФАЛАНГА: Траже да се пусти Катнић и осуђују медијску хајку на бившег СДТ-а!

КОНФЕРЕНЦИЈА СРПСКИХ НАЦИОНАЛНИХ ОРГАНИЗАЦИЈА У ПОДГОРИЦИ: Подршка Србији и Српској за очување јединства српскога народа!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

JEVTO-ERAKOVIC-1000x555

ЈЕВТО ПУЦА ИЗ СВИХ ХАУБИЦА И ЗОВЕ БРИСЕЛ: Андрија и Милан на вјежби са бојевом муницијом, НАТО да интервенише!

ко2

КОНФЕРЕНЦИЈА СРПСКИХ НАЦИОНАЛНИХ ОРГАНИЗАЦИЈА У ПОДГОРИЦИ: Подршка Србији и Српској за очување јединства српскога народа!

Скадар - древна тврђава Розафа

ЗАПИС, ТИХОМИР БУРЗАНОВИЋ: Скадар – вјечни српски град!

Milos-Nikolic-DPS

ШТО ГА БРАНИ, КАДА ГА НЕ ОДБРАНИ, МИЛОШ НИКОЛИЋ КУКА: Свете нам се, прогоне, а ми невини, наше пријаве нико не зарезује!

иван1

ИВАН ВУКОВИЋ У ЕКСТАЗИ: Сања Путина, Вучића и Мандића!