Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

ПИСМО РОЂАКУ: Срећан рођендан, предсједниче!

Пише: др Петар Милатовић Острошки

Јакове Милатовићу, срећан ти рођендан рођаче, да Бог да имао  мало више памети него до сада, да не честиташ Велики петак, најтужнији дан у хришћанству као ове године што си урадио; да не трчиш у Брисел и да не примаш домаће задатке на српску штету; да будеш оно што су ти отац, дјед, прадјед,укундјед, наврдјед, курђел, аскурђел, курђун, курлебало, сукурдол, судепач, парђупан, ожмикура, курајбер, сајкатава и бијели орао, а то значи да будеш Србин, а не брозистичка етничка тиква без коријена; да коначно научиш све падеже како ти падежи не би били властити давежи; да убудуће не пушташ своју жену да умјесто тебе, предсједника државе, држи говор на дан државности као ове године кад си ти стајао поред своје жене са стране као обична икебана; да укинеш црногорске санкције Русији; да повучеш црногорско признање Косова (Дрогова) да ишчупаш Црну Гору из канџи НАТО пакта који нас је зликовачки бомбардовао 1999. године, а прва жртва тог злочина белосвјетске помрчине бјеше баш у нашем завичајном Даниловграду; да не позиваш у госте оне који би најрадије Црну Гору претворили у прах и пепео; да не примаш и дајеш подршку педерској и лезбејској паради срама као ове године што си урадио; да осудиш јеврејски геноцид над невином палестинском дјецом; да својом ћутологијом не будеш саучесник шестоструке криминалне аждаје: грађевинске, нарко, фармацеутске, дуванске, трговачко-увозничке и  извршитељске мафије.

На крају рођаче, за рођендан ти желим да се забавиш у романтичној атмосфери пуној љубави, мира, пријатељства, што је све бесплатно, али све се то скупо плаћа!

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

У “СРПСКОЈ КУЋИ” ПОВОДОМ ДАНА СЈЕЋАЊА НА СРПСКЕ ЖРТВЕ САОПШТЕНО: До сада пописано 650.580 настрадалих у Другом свјетском рату!

УН И У ЛИЦЕ, АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ: Албанци спроводе правно и физичко насиље над Србима!

НАКОН ВАШИНГТОНА: Четнички филм “Хероји Халијарда” вечерас се приказује у Москви!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

JEVTO-ERAKOVIC-1000x555

ЈЕВТО ПУЦА ИЗ СВИХ ХАУБИЦА И ЗОВЕ БРИСЕЛ: Андрија и Милан на вјежби са бојевом муницијом, НАТО да интервенише!

ко2

КОНФЕРЕНЦИЈА СРПСКИХ НАЦИОНАЛНИХ ОРГАНИЗАЦИЈА У ПОДГОРИЦИ: Подршка Србији и Српској за очување јединства српскога народа!

Скадар - древна тврђава Розафа

ЗАПИС, ТИХОМИР БУРЗАНОВИЋ: Скадар – вјечни српски град!

Milos-Nikolic-DPS

ШТО ГА БРАНИ, КАДА ГА НЕ ОДБРАНИ, МИЛОШ НИКОЛИЋ КУКА: Свете нам се, прогоне, а ми невини, наше пријаве нико не зарезује!

иван1

ИВАН ВУКОВИЋ У ЕКСТАЗИ: Сања Путина, Вучића и Мандића!