Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Премијер и Цетиње и разговори без разговора: Четници, четничке мајке и издаје! Мило никада није ово радио, али Цетињани то више воле!

По први пута након више од 70 година један човјек из власти изашао је на градски трг да разговара са грађанима. Здравко Кривокапић, премијер, је јутрос на Цетињу дочекан као окупатор са повицима о четничким мајкама, а колико се на снимцима види он је покушао да објасни да умјесто потраге за домаћиим издајницима у Црној Гори сви треба да живимо боље и да томе сви допринесемо. Међутим, грађани из цетињског кафића као да су научили напамет ДПС буквар и причају да се спрема нова издаја и да Црне Горе не би ни било када би се о томе питала нова власт. 

Здравко Кровокапић, укочико сам га добро схватио, покушао је да обичним Цетињанима у непосредном разговору објасни да није вријеме издаја и четника, али по снимцима се не би рекло да су га Цетињани разумјели. Било како било, Кривокапић је покушао попут савремених политичара и без намјештене публике да пошаље политичке поруке, што ваља поздравити. 

Не памтим да је за ових 30 година Мило Ђукановић икада разговарао са обичним грађанима на улици, а посебно не у срединама гдје није популаран. Око њега је увијек била булумента обезбјеђења и добро припремљени саговорници. Изгледа да Цетињанима такав приступ више импонује од овога који је данас покушао да спроведе Кривокапић! 

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

РЕКОНСТРУИСАНА ВЛАДА, МОЖДА СЕ ИПАК КРЕЋЕ: ДПС-у смркло, осталима свануло!

РАДАН НИКОЛИЋ: Апсурдно је да Теа Горјанц буде заговорник процесуирања сплитске “Лоре”!

ЈАКОВ СЕ ПРОБУДИО, ДО САДА ЖИВЕО НА МАРСУ: Политичка трговина са Србима му није сметала да засједне у фотељу предсједника државе, данас је осуђује!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

Sjednica-SO-Niksic-Foto-RTNK-978x555

НИКШИЋКА ПОЛИТИКА: ДПС и сателити блокирали сједницу, стварају хаос и хоће револуцију – показали право комунистичко лице, сви који нијесу као они су фашисти!

BILEĆA

СРПСКА: У Билећи одата почаст царској породици Романов и донским кадетима!

novakkotor

СРБИН БЕЗ МАНЕ: Новак Ђоковић свјетске туристичке оазе замијенио Котором!

romanovi-naslovna-750x430

НИКШИЋ, СРПСКИ ГРАД: Дани породице Романов од 17. до 21. јула!

mandić1

АНДРИЈА МАНДИЋ: Идеја о обнови капеле на Ловћену је помиритељска, храм треба да граде сви у Црној Гори!