Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Падају ДПС директори: Ухапшена Виолета Кликовац!

Бивша извршна директорка градског предузећа “Путеви” Подгорица Виолета Кликовац ухапшена је данас због сумње да је починила кривично дјело злоупотреба службеног положаја, потврђено је порталу Побједа из Специјалног државног тужилаштва.

Кликовац су лисице на руке ставили припадници Специјалног полицијског одјељења по налогу специјалног државног тужиоца. Она ће током дана бити приведена на саслушање у зграду Специјалног државног тужилаштва.

Кликовац је именована за директицу “Путева” Подгорица 2017. године, а функцију је обављала до јула 2019. године када је поднијела оставку.

Према писању Вијести, Специјални полицијски тим је током провјере документације пословања “Путева” дошао до доказа који наводе на сумњу да је за вријеме мандата Кликовац дошло до злоупотребе службеног положаја и ненамјенског трошења новца са рачуна градског предузећа.

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

СРПСКА: У Билећи одата почаст царској породици Романов и донским кадетима!

ПОЗНАТО, А НЕПОЗНАТО: Када су Слобо и Фрањо жељели да буду Тито!

ДАНАС ЈЕ СВЕ ЈАСНО, КАПЕЛА И МАУЗОЛЕЈ ОТКРИЛИ КО ЈЕ КО: Монтенегрини, 100-постотни Црногорци – Брозова идеолошка дјеца и ренесанса комунизма!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

moskva2

МИНИСТАРСТВО ИНОСТРАНИХ ПОСЛОВА РУСИЈЕ: Забрана руских медија непријатељски акт, одговорићемо!

milo-karikatura-409x298

АТЕНТАТ БЕЗ АТЕНТАТОРА ИЛИ УДБА НА СТРАЖИ: Шушка се шушка, Мило нема Душка, а гдје је пушка!

kuci

ПАРАСТОС ЖРТВАМА ПОХАРЕ КУЧА: Траже да се уклони споменик Мирку Петровићу, одговоран за страшне злочине у племену који се и даље памте!

putovrazi

КАДА ПОЛИТИЧАРИ НЕЋЕ ЗАЈЕДНО, ХОЋЕ ПИСЦИ: УКЦГ и УКС представљају књигу Благоја Ж. Поповића ” Стрелице и путоврази”!

velika1

УОЧИ СРЕБРЕНИЦЕ: Имена џелата који су починили масакр у Велици 28. јула 1944. године, муслимани се нијесу извинили Србима и покајали због злочина!