Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

НОВОГОДИШЊИ ИНТЕРВЈУ: Јаков – како то разочаравајуће звучи!

Пише: Славко Фуштић
Читам интервју предсједника Црне Горе, Јакова Милатовића. Одавно нарцисоиднијег човјека нијесам чуо. Посебно ме је, изиритирао његов одговор на питање “да ли треба да постоји Православна црква Црне Горе”? Човјек не трепну, каже, не могу да одговорим на то питање? А, за себе каже да је верник?
Па, друже, каква је онда разлика између тебе и Мила Ђукановића?
Наставља даље и каже да се он није кандидовао на предсједничким изборима, ко зна како би данас и са ким правили овај интервју, како би данас изгледала Црна Гора? Парафразирам његову изјаву. Он очито није свјестан да народ није гласао за њега ни што је лијеп ни што је паметан. А још мање што је нешто посебно способан.
Народ је гласао против Мила Ђукановића, а не за њега!
Исти би био резултат да су кандидовали било кога из ПЕС-а!
Е, да, још један бисер, каже, нема ПЕС-а без њега или без Милојка Спајића? Слажем се да нема ПЕС-а без Милојка Спајића, а без њега Бога ми има ПЕС-а , и те како.
Напротив, чини ми се да би ПЕС био јачи и ефикаснији без њега, него са њим. Не би бар имао ко да им ставља “клипове у точкове” изнутра!
На крају шлаг на интервју ставио је када није хтио да одговори, вјерује ли Милојку Спајићу?
Послије овог интервјуа уопште ме не изненађује што је издао најбољег пријатеља(Милојка Спајића), на чијим идејама је узлетио у политици, и уз чији предлог је постао предсједник Црне Горе. Све му је то изгледа било мало, па је опструирао формирање владе, не би ли како преузео ПЕС и елиминисао најбољег пријатеља из политике!
ЈАКОВ, КАКО ТО РАЗОЧАРАВАЈУЋЕ ЗВУЧИ!
Извор: фејсбук
Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

У “СРПСКОЈ КУЋИ” ПОВОДОМ ДАНА СЈЕЋАЊА НА СРПСКЕ ЖРТВЕ САОПШТЕНО: До сада пописано 650.580 настрадалих у Другом свјетском рату!

УН И У ЛИЦЕ, АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ: Албанци спроводе правно и физичко насиље над Србима!

НАКОН ВАШИНГТОНА: Четнички филм “Хероји Халијарда” вечерас се приказује у Москви!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

JEVTO-ERAKOVIC-1000x555

ЈЕВТО ПУЦА ИЗ СВИХ ХАУБИЦА И ЗОВЕ БРИСЕЛ: Андрија и Милан на вјежби са бојевом муницијом, НАТО да интервенише!

ко2

КОНФЕРЕНЦИЈА СРПСКИХ НАЦИОНАЛНИХ ОРГАНИЗАЦИЈА У ПОДГОРИЦИ: Подршка Србији и Српској за очување јединства српскога народа!

Скадар - древна тврђава Розафа

ЗАПИС, ТИХОМИР БУРЗАНОВИЋ: Скадар – вјечни српски град!

Milos-Nikolic-DPS

ШТО ГА БРАНИ, КАДА ГА НЕ ОДБРАНИ, МИЛОШ НИКОЛИЋ КУКА: Свете нам се, прогоне, а ми невини, наше пријаве нико не зарезује!

иван1

ИВАН ВУКОВИЋ У ЕКСТАЗИ: Сања Путина, Вучића и Мандића!