Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

НИКОЛА ЦАМАЈ: Албанци нијесу нападнути јер су Албанци!

Посланик Албанског форума Никола Цамај саопштио је данас како је полиција идентификовала све особе које су у Зеленици за викенд напале албанске држављане, поздрављајући ефикасност Управе полиције. Он је казао како напад није био на националној основи, што су му директно казали и нападнути.

Цамај је нагласио и како албанске националне партије у Црној Гори нијесу отћутале напад.

Све албанске партије које су дио власти су реаговале истог дана, а моје реаговање на инцидент су пренијели сви релевантни медији у Албанији, а поједини и у Црној Гори. Међутим, по њиховом казивању, морам истаћи њихово незадовољство медицинским третманом, и чињеницом да нијесу испраћени до границе, него је то учинио представник албанске амбасаде, додао је он.

извор: борба

 

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

СРПСКИ СКАДАР, КОНФЕРЕНЦИЈА: БИХ немогућа држава, Бошњаци да се одрекну тобожњег геноцида у Сребреници, у Мостару ускоро Српска кућа!

ЛИЦЕМЕРЈЕ НА КУБ, АКТИВИРАНА ДПС ФАЛАНГА: Траже да се пусти Катнић и осуђују медијску хајку на бившег СДТ-а!

КОНФЕРЕНЦИЈА СРПСКИХ НАЦИОНАЛНИХ ОРГАНИЗАЦИЈА У ПОДГОРИЦИ: Подршка Србији и Српској за очување јединства српскога народа!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

ко2

КОНФЕРЕНЦИЈА СРПСКИХ НАЦИОНАЛНИХ ОРГАНИЗАЦИЈА У ПОДГОРИЦИ: Подршка Србији и Српској за очување јединства српскога народа!

Скадар - древна тврђава Розафа

ЗАПИС, ТИХОМИР БУРЗАНОВИЋ: Скадар – вјечни српски град!

Milos-Nikolic-DPS

ШТО ГА БРАНИ, КАДА ГА НЕ ОДБРАНИ, МИЛОШ НИКОЛИЋ КУКА: Свете нам се, прогоне, а ми невини, наше пријаве нико не зарезује!

иван1

ИВАН ВУКОВИЋ У ЕКСТАЗИ: Сања Путина, Вучића и Мандића!

мАКЕДОНИЈА2

ИВАН СТОИЉКОВИЋ: У Македонији Албанци владају и народ не питају!