Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

НИК БИ ДА ЗАТВОРИ “ИН4С”: Бијесан због “Шиптарских свињарија”!

Предсједник Општиме Тузи Ник Ђељошај позвао је Агенцију за електронске медије (АЕМ) да санкционише и затвори портал ИН4С, који, како је навео, само шири мржњу и своје неваспитање пушта у етар и тиме и остатак грађана инфицира простаклуком и мржњом према другима.

Ђељошај је реаговаио након што је на наведеном порталу објављен текст под називом “Шиптарска свињарија у режији идеолошких поклоника терористичких банди и фашиста”.

Уличарлук и политика шовинизма, поготово према другима је одраз стања коју шире поједини неваспитани политичари. Када неко говори о себи и својим осјећањима и захтјевима за напредак, увијек разумијем и немам проблем са таквим ставовима. Али у својем уличарлуку, вријеђати остале народе друге припадности, је неприхватљиво, оцијенио је Ђељошај.

Он је истакао да, уколио АЕМ не буде хитно реаговао, свакако ће преко других органа омогућити да се санкционишу неваспитани појединци, коју своју мржњу и опсесију шире преко званичних интернет портала.

Неће нико моћи да икога вријеђа никад више, поготово колективитет, био које год вјере и нације! Неваспитање и уличарлук не може да побиједи и неће, поручио је Ђељошај.

Он је подсјетио да је за такве увреде већ санкционисан и кажњен један медиј у Црној Гори.

Позивам и тужилаштво да реагује, јер није добро да у одбрани достојанства неко преузме ствари у своје руке и рјешава, зато и због тога и постоје институције, јер ипак није довољно што их је бог овако казнио, морају и институције да реагују, закључио је Ђељошај.

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

ЗБЦГ: Катнић кривицу сваљује на Сашу и Петра!

ПЕНЗИОНЕРИ ПИСАЛИ БИВШЕМ ШЕФУ РЕЖИМА: Дон Мило Корлеоне нас је упропастио као ниједан окупатор!

“ПРЕСИНГ” НА ГРАДСКОЈ ТВ: Тоталитаризам, крвна освета и ДПС патриотизам!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

комуниуби

КОМУНИСТИ ЦРНИ ВРАНИ И ЊИХОВИ ЗЛОЧИНИ: Убили Љубицу Поповић у Лушцу код Берана, њен убица постао народни херој!

gradski trg (5)

ОДБОР ЗА ОДБРАНУ ТРГА У БИЈЕЛОМ ПОЉУ: Неће џамију у центру града!

катнић0

БРАНЕ, АЛИ НЕМА ОДБРАНЕ: Катнић био господар живота и смрти, ДПС га представља као пензионера са хербаријумом!

Tito

РАСКРИНКАВАЊА, ЈОСИП БРОЗ ТИТО: Од лопова до маршала!

скадаркон

СРПСКИ СКАДАР, КОНФЕРЕНЦИЈА: БИХ немогућа држава, Бошњаци да се одрекну тобожњег геноцида у Сребреници, у Мостару ускоро Српска кућа!