Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Небојша Медојевић: Здравко и Милојко се везали за фотеље!

Предсједник Покрета за промјене Небојша Медојевић саопштио је да и поред тога што су “премијер иминистар финансија ухваћени да јавно лажу свој народ и међународне партнере у вези износа државног”, дуга и никоме ништа.

У свакој иоле демократској земљи ова бламаже нашег двојца Бони и Клајд изазвала би политичке консеквенце. Смјену министра који је слагао премијера, или извињење премијера због лагања нације или оставку премијера због 200 лажи које је изрекао за 200 дана- истакао је Медојевић.

Саопштењем је навео изјаву премијера: “Јавни дуг Црне Горе је, како је казао, само за три мјесеца смањен са 103 на 88 одсто бруто домаћег производа, што је резултат за који су већини држава потребне године” и министра Спајића: “За само 3 мјесеца смањен је дуг Црне Горе са 103 одсто на 88% БДП (нето са 82 одсто на 77 одсто) – резултат за који већини држава требају године”.

Али браћо, другови, експерти, генији, државни дуг је 97,6 одсто БДП, а не 88 одсто како сте слагали. Прије доласка ове Владе државни дуг је био 3,6 милијарди еура или 79,45 одсто БДП. Ова Влада је повећала државни дуг са 3,6 милијарди на 4,097 милијарде еура или за 18.19 одсто– појаснио је Медојевић.

Ова Влада ће, како је поручио, ипак остати запамћена као влада “шарлатана, незналица, политичких аналфабета и преваранара. Част изузецима”.

Уосталом и настала је као чин велике преваре и издаје. Они што их чини јединственим јесте и невјероватна везаност за фотеље и функције. Свјесни да су сплетом околности дошли на ове позиције, спремни су на све само да још један дан остану на функцији. О оставкама не размишљају. Шта је јавна одговорност и кредибилитет ни не знају– навео је Медојевић.

Истакао је да су два дана правили кампању по медијима да су смањили дуг, а након мог раскринкавања тих лажи и суочавања са чињеницом да су у ових шест мјесеци повећали дуг за скоро 500 милиона еира,”јуначки су заћутали”.

Ухваћени смо у превари. Ћути. Не помињи то више. Идемо даље. Смишљај нову лаж. Реци Вукшићу да смисли неки напад на свештеника или тако нешто. То би било добро, да прекрије ову лаж са дуговима” брзо су се договорили. И тако теку дани ове Владе. Од лажи до лажи, до коначне пропасти– рекао је Медојевић.

ТАГОВИ

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

АНДРИЈА МАНДИЋ ПОВОДОМ РЕЗОЛУЦИЈЕ О СРЕБРЕНИЦИ: Црна Гора се понизила, Срби се ујединили!

СТАВ И ТО СРПСКИ, МИЛОШ КОВИЋ: Резолуција је фалсификат, након гласања политика реципроцитета!

“СРПСКА КУЋА”: Извини Србијо због издајничке одлуке Владе ЦГ да гласа за Резолуцију о Сребреници!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

patru

ПАТРИЈАРХ ПОРФИРИЈЕ: Подижемо глас против историјског ревизионизма и Резолуције о Сребреници!

srpskezemlje

СРПСКЕ ЗЕМЉЕ

danisrpska

“ДАНИ РУСИЈЕ У СРПСКОЈ”: Резолуцију о Сребреници предлажу они који починили најстрашније злочине у историји!

patru

ЦРКВА, СРБИЈА И СРПСКА: Никада нећемо прихватити независно Косово!

pupovac

ПОГОРШАН ПОЛОЖАЈ СРБА У ХРВАТСКОЈ: Нова влада без српских представника!