Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

ДФ: Хитно пустити Јовановића, у супротном организоваћемо протесте!

Демократски фронт тражи од Владе Црне Горе да од својих партнера из тзв. државе Косово* захтијева хитно пуштање на слободу Риста Јовановића, који је отет од стране албанских насилника. Јовановић је данас на Газиместану штитио монахињу која је била изложена малтретирању од стране ових разбојника, подсјећају они.

Уколико Влада Црне Горе прећути овај скандал, и уколико Јовановић не буде одмах пуштен, ДФ ће организовати протесте испред просторија тзв. државе Косово* у Подгорици.

И овај догађај говори да смо били и те како у праву када смо се још 2008. године борили да се ни по коју цијену не смије признати ова лажна држава. Тада је власт ДПС забила нож у леђа Србији и српском народу и охрабрила албанске екстремисте да наставе са терором над нашим народом. Исто тако се данас понашају и Кривокапић и Бечић, који користе сваку прилику за сарадњу и честитке особама које предводе тај прогон Срба на КиМ. Не би нас чудило да су они насилници, који су малтретирали монахињу и отели Јовановића, примили вакцине које им је управо послала Влада Црне Горе, закључили су у ДФ-у.

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

МУСЛИМАНСКА (НЕ)ПРАВДА: Емир Суљагић запријетио делегацији ЕУ што се поклонила српским жртвама у Братунцу – “Платићете ми за ово”!

ЖРТВЕ КОМУНИЗМА: Свети Јаков Тумански, УДБА га на смрт претукла, јер је дијелио “Оче наш”!

ЕМИР КУСТУРИЦА: Фобија од Срба се постепено претворила у мржњу према Србима!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

kapela-mauzolej

ПОВРАТАК КАПЕЛЕ ОШАМУТИО МОНТЕНЕГРИНЕ: Не дају маузолеј, па да хљеба неће јест, кажу да је умјетничко дјело какво свијет није гледао!

mandić

ЗБЦГ: Подржавамо парламентарну истрагу о државном удару, након ње Мило ће морати у затвор!

moskva2

МИНИСТАРСТВО ИНОСТРАНИХ ПОСЛОВА РУСИЈЕ: Забрана руских медија непријатељски акт, одговорићемо!

milo-karikatura-409x298

АТЕНТАТ БЕЗ АТЕНТАТОРА ИЛИ УДБА НА СТРАЖИ: Шушка се шушка, Мило нема Душка, а гдје је пушка!

putovrazi

КАДА ПОЛИТИЧАРИ НЕЋЕ ЗАЈЕДНО, ХОЋЕ ПИСЦИ: УКЦГ и УКС представљају књигу Благоја Ж. Поповића ” Стрелице и путоврази”!