Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

НЕБОЈША МЕДОЈЕВИЋ: ДПС забранити, увести ванредно стање, тек тада је могућ прекид са Миловим системом корупције!

Предсједник Покрета за промјене (ПзП) Небојша Медојевић саопштио је да је системски сектор Црне Горе инфициран вирусом корупције, те да је неопходна радикална терапија – забрана ДПС-а, увођење ванредног стања, суспензија закона бившег предсједника Мила Ђукановића… Тек онда, како је истакао, може се направити општи реизбор судија и тужилаца, укинути Агенција за националну безбједност, обезбиједити инострана техничка помоћ… Оцијенио је да је организовани криминал у Црној Гори политичког бекграунда.

Медојевић је за ТВЦГ истакао да је Црна Гора у фази интитуционалног хаоса и лутања, те да политичка елита нема никаквог искуства у управљању државом нити кризним ситуацијама.

-Сад видимо да је Медо све био у праву, што би рекао један мој пријатељ ‘Ти си био Скај прије Скаја, рекао је он.

Истакао је да је најпотребнији национални консезус.

„Инстутуције које су осниване под европским притиском постале су знак озбиљног обољења и ту имате генератор корупције. Исто је у полицији, а преко ових апликације видите да је тамо легло корупције…“

Подсјетио је на хапшења бивше предсједнице Врховног суда, бившег директора Управе полиције, првог оператвца АНБ-а…

Видимо да је организовани криминал у Црној Гори политичког бекграунда. Ту више не можете затварати очи. Системски сектор је тотално инфициран вирусом корупције и не можете очекивати да се сам злијечи. Рјешење је да споља унесете алатку, да рибутујете систем, и онда новим системом полако чистите диск. Морате направити диконтинуитет од система Мила Ђукановића, а сад се дешава да афера стиже аферу, што резултира повећањем нестабилности и општом анархијом, рекао је Медојевић за ТВЦГ.

„Неопходна забрана ДПС-а, увођење ванредног стања…“

Медојевић је казао да је попис елементарна статистичка процедура, те да не би требало да представља проблем.

-Претходна политичка елита је национално питање користила да прикрије коруптивну и криминалну структуру система и пљачку државе, зато се залажем да се уклони ДПС. Од корумпираних судија и криминалаца не можете очекивати да се боре против корупције и криминала, то је у зони нерационалног, неопходна је радикална терапија – забрана ДПС-а, увођење ванредног стања, суспензија Ђукановићевих закона, и онда направити општи реизбор судија и тужилаца и укинути Агенцију за националну безбједност, обезбиједити инострану техничку помоћ…“

Комантаришући шверц цигарета, лидер ПзП-а је казао да ћемо знати да га нема „када не будемо видјели да се на улици слободно продају цигарете“.

Све почиње са политичком вољом, видите да се наш нови премијер слабо сналази… Видим да више воли да комуницира са колегама из ДПС-а, него из ЗБЦГ, рекао је Медојевић.

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

У “СРПСКОЈ КУЋИ” ПОВОДОМ ДАНА СЈЕЋАЊА НА СРПСКЕ ЖРТВЕ САОПШТЕНО: До сада пописано 650.580 настрадалих у Другом свјетском рату!

УН И У ЛИЦЕ, АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ: Албанци спроводе правно и физичко насиље над Србима!

НАКОН ВАШИНГТОНА: Четнички филм “Хероји Халијарда” вечерас се приказује у Москви!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

JEVTO-ERAKOVIC-1000x555

ЈЕВТО ПУЦА ИЗ СВИХ ХАУБИЦА И ЗОВЕ БРИСЕЛ: Андрија и Милан на вјежби са бојевом муницијом, НАТО да интервенише!

ко2

КОНФЕРЕНЦИЈА СРПСКИХ НАЦИОНАЛНИХ ОРГАНИЗАЦИЈА У ПОДГОРИЦИ: Подршка Србији и Српској за очување јединства српскога народа!

Скадар - древна тврђава Розафа

ЗАПИС, ТИХОМИР БУРЗАНОВИЋ: Скадар – вјечни српски град!

Milos-Nikolic-DPS

ШТО ГА БРАНИ, КАДА ГА НЕ ОДБРАНИ, МИЛОШ НИКОЛИЋ КУКА: Свете нам се, прогоне, а ми невини, наше пријаве нико не зарезује!

иван1

ИВАН ВУКОВИЋ У ЕКСТАЗИ: Сања Путина, Вучића и Мандића!