Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Наши избори: Крста Радовића напали наоружани криминалци!

Предсједник Скупштине Општине Будве и функционер Демократа, Крсто Радовић, саопштио је да су он и активисти коалиције “Мир је наша нација – Не дамо Никшић” нападнути и вријеђани у Никшићу, те да су нападачи били наоружани. Радовић је, на конференцији за медије, казао да је у Никшићу био како би колегама из партије пружио подршку уочи локалних избора у том граду.

Приликом обиласка Кочана и породица у том насељу, догодио се физички напад на моје пријатеље, пропраћен гнусним увредама којима сам био присутан. Та лица су била и наоружана. Према мојим сазнањима, ради се о лицима добро познатим о никшићком криминалном миљеу. Грађани знају, имали смо разна искушења и знају да су Демократе били пред великим искушењима и за нас страх не постоји. Зато желим да им поручим да је њиховом бахаћењу и у Никшићу и у Црној Гори дошао крај. Након тог инцидента кренули смо према канцеларијама и зауставила нас је саобраћајна полиција, константно су били на телефону. Надам се да ће том селективном приступу доћи крај. Зашто ова лица се бране на овакав начин. Они своја дјела једино могу да бране пиштољима и фантомкама, рекао је Радовић.

Момо Копривица, носилац листе “Мир је наша нација – Не дамо Никшић“ упитао је ко је одговоран за криминализацију и брутализацију политичког и друштвеног процеса у сусрет изборима.

Овај сраман напад на Крста Радовића и активисте говори о томе да је та криминална хунта, која има свој остатак након 30. августа, уплашена, броји се броја 6, забринута је за своје богатство. Зато унижавају углед и достојанство града. Никшић је прва општина осуђена за мобинг. Забрањују се музичари, прекидају представе. Девастирају се привредна и природна богатства, нападају људи из других општина. То срамно понашање осуђујемо и вјерујемо да ће оно добити јасан институционалан епилог. Имајући у виду стање безбједности које доводи до ових напада и партијска пребројавања која врше полицијски службеници, илегалне евиденције које воде, жмурења, да правоснажно осуђивана лица носе полицијске униформе, рекао је Копривица.

Он је позвао в.д. директора Управе полиције Зорана Брђанина да хитно смијени начелника Горановића и командира Мађарића.

Ти људи су захваљујући и свом чињењу и нечињену, постали спонзори и посљедња заштитиа организованих криминалних фрупа. И са тим људима безбједносно интересантна лица ће бити шерифи. То се мора зауставити. Увјерен сам да хоће јер је кап превршила чашу. Данас Никшић више личи на Тексас него на оно што суштински јесте – најљепши град у Црној Гори, град који има потенцијал да буде богат, сређен..., нагласио је носилац листе “Мир је наша нација“

Нико више у Никшићу се неће за своје политичке циљеве борити оружјем. То вријеме је прошло, закључио је Копривица.

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

ДЕЈАН ЂУРОВИЋ: Изјаве Мила и Данијела жешће, па никоме ништа, Марка Ковачевића осудили, а нијесу ни прочитали шта је рекао!

БЕЗОБРАЗНИ ХРВАТИ ТРАЖЕ: Грлић-Радман хоће Дом у Ластви, брод “Јадран”, предлажу Резолуцију о Божићном устанку, опомињу да Црна Гора у ЕУ иде преко Хрватске, па да не помињу Јасеновац!

СТРАДАЊЕ СРПСКЕ ПРАВОСЛАВНЕ ЦРКВЕ ПОД КОМУНИСТИМА: Безбожници мучили и убили митрополита Јоаникија Липовца, затирали историју и традицију!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

mandić1

АНДРИЈА МАНДИЋ: Законом ћемо уредити народну заставу тробојку!

spijunu

МУЧНИНА: Од Милана преко Гојка, Бемакса, пентхауса и шверца, ДО СРПСКИХ СВАЂА!

jakov-milojko-mimo-momir-750x430

КРАТАК ПРЕГЛЕД РАСПАДАЊА ДРЖАВЕ: Од Мила и Момира до Јакова и Милојкa!

mitropolija

МИТРОПОЛИЈА ПОРУЧИЛА МИЛАНУ КНЕЖЕВИЋУ: Окани се јавног суђења и пресуђивања!

brigada11

СРПСКА: Први пут обиљежена годишњица оснивања Фочанске бригаде ЈВуО, јунаци који су бранили Србе!