Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Ко је овдје луд, збуњен, нормалан: Не знам, али је Душко Марковић затечен!

Пише: Иван Милошевић

Твитну јутрос Душко Марковић да је зетечен позивом нове владе грађанима да дају своје предлоге за њен рад током ове године. И вјерујем да је зетечен, натечен и окречен, јер није на власти и неко други управља овом земљом. И да је најгори, барем је за нијанску бољи од ДПС-а и Душка Марковића који су све што су могли распродали, већину обичног свијета довели на просјачки штап и на ивицу грађанског рата. И сада и након тога Душко је зетечен и још тврди да су и грађани и друштво затечени!

Ја нијесам затечен предлогом владе иако га нешто јутрос нијесам прочитао, али вјерујем Душку када каже да је зетечен! Чуј, Душко и ДПС да чују шта обични људи хоће! Па у њихово вријеме на то се није могло ни помишљати, јер су вам они кројили одијело како су они хтјели и крпили тамо гдје не треба да се крпи, а тамо гдје су зјапиле рупе копали су још дубље! И вјерујем Душку када је затечен нечијим предлогом да чује шта обичан смртник мисли. За вријеме Душка нијеси имао шта ни да мислиш, све ти је било спаковано и одузето и био си срећан уколико су ти оставили неке мрвице да преживиш. Чуј, Душко да чује шта обичан народ мисли, па и да то уважи! Слушао је он само Мила, па да сви остали ни хљеба неће јест!

И не могу да се начудим новој власти што овима што су затечени и даље попушта о дозвољава им да се шепуре на политичкој и осталој сцени. Затеченог Марковића док је овако затечен требало би испитати за функционерске станове, остале кредите и апанаже, дугове државних предузећа и баснословне рачуне ДПС функционера и остале њихове пљачке. Е, тада би Душко стварно био затечен, натечен и унесрећен, јер би за све то морао да одговара. Он или онај који му је дао дозволу да ради то што је радио ДПС 30 година!

Чуј, Душко затечен. Ја сам једино затечен што је Душко затечен и још увијек политички онесвијешћен!

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

РЕКОНСТРУИСАНА ВЛАДА, МОЖДА СЕ ИПАК КРЕЋЕ: ДПС-у смркло, осталима свануло!

РАДАН НИКОЛИЋ: Апсурдно је да Теа Горјанц буде заговорник процесуирања сплитске “Лоре”!

ЈАКОВ СЕ ПРОБУДИО, ДО САДА ЖИВЕО НА МАРСУ: Политичка трговина са Србима му није сметала да засједне у фотељу предсједника државе, данас је осуђује!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

Sjednica-SO-Niksic-Foto-RTNK-978x555

НИКШИЋКА ПОЛИТИКА: ДПС и сателити блокирали сједницу, стварају хаос и хоће револуцију – показали право комунистичко лице, сви који нијесу као они су фашисти!

BILEĆA

СРПСКА: У Билећи одата почаст царској породици Романов и донским кадетима!

novakkotor

СРБИН БЕЗ МАНЕ: Новак Ђоковић свјетске туристичке оазе замијенио Котором!

romanovi-naslovna-750x430

НИКШИЋ, СРПСКИ ГРАД: Дани породице Романов од 17. до 21. јула!

Srbi-za-Trampa-2024-Milvoki12

МИЛВОКИ И ДИЈАСПОРА: Срби за Трампа!