Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

На Газиместану Андрија Мандић и Милан Кнежевић: Косовска битка путоказ родољубља!

Предсједници НСД и ДНП, Андрија Мандић и Милан Кнежевић, положили су вијенце на Газиместану, посвећене косовским јунацима, који су 1389. године, у боју са отоманским освајачима, жртвовали своје животе у одбрани отаџбине и православља.

-И после шест вјекова Косовска битка представља један од главних путоказа родољубља, који нашем народу на Косову и Метохији даје снагу за опстанак и очување духовног насљеђа на светој земљи, стоји у саопштењу Демократског фронта.

Зато је сваки нови Видовдан обнова историјског памћења, али и опомена да без националног и духовног јединства, у свим геополитичким изазовима данашњице, морамо бити мудри и спремни да одбранимо темеље нашег постојања.

Задивљени храброшћу и истрајношћу нашег народа да остане на својим вјековним огњиштима, челници ДФ-а су још једном исказали захвалност руководствима општина Приштина и Грачаница на позиву да узму учешћа на Видовданским свечаностима, и пренесу солидарност и подршку већинске Црне Горе, наведено је у саопштењу.

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

КАСНО ЈАКОВ У ЦРНУ ГОРУ СТИЖЕ: Открио да је РТЦГ под политичком контролом, да незналице владају, да је безбједоносни систем пун рупа – то до сада нијесмо знали!

МАРКО КОВАЧЕВИЋ: Власт у Никшићу не зависи од једног одборника ГП УРА, у мом говору нема позива на насиље, нико није исправно схватио шта сам рекао!

ДОК МОНТЕНЕГРИНИ СВАКИ СРПСКИ САБОР ПРОГЛАШАВАЈУ ФАШИСТИЧКИМ: Вјоса Османи у Улцињу, каже да је тај црногорски град њен други дом – комите и Јаков ћуте!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

jelenaboro

ЈЕЛЕНА БОРОВИНИЋ-БОЈОВИЋ: ДПС руши власт у Подгорици, иза ДПС можда није само СДП, СД и ЛП!

joanikije

СТРАДАЊЕ СРПСКЕ ПРАВОСЛАВНЕ ЦРКВЕ ПОД КОМУНИСТИМА: Безбожници мучили и убили митрополита Јоаникија Липовца, затирали историју и традицију!

gusle01

У ДАНИЛОВРАДУ: Гусларско вече поводом 72 године ГД “Његош”!

alba7

УКОЛИКО СЕ ХРВАТСКА И АЛБАНИЈА НЕ КАЗНЕ ЗБОГ “УБИЈ СРБИНА” И “СРБЕ НА ВРБЕ”: Србија се повлачи са ЕП у Њемачкој!

punisa

ДАН КОЈИ ЈЕ ИЗМЈЕНИО ИДЕЈУ ЈУГОСЛОВЕНСТВА: Пуниша Рачић убио Стјепана Радића, краљ Александар увео диктатуру!