Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

МОНАРХИЈА: Божићни базар отвара краљевски пар!

Њихова Краљевска Височанства Престолонаследник Александар и Принцеза Катарина свечано ће отворити традиционални добротворни Божићни базар рукотворина жена избеглица у петак, 1. децембра 2023. године у 11 часова, у тржном центру Big Fashion, Вишњичка 84, Београд.

Свечано отварање ове манифестације, организоване под покровитељством Фондације Принцезе Катарине, биће одржано у присуству госпође Наташе Станисављевић, Комесарке за избеглице и миграције Србије, других државних званичника, као и амбасадора и чланова иностраног дипломатског кора у Србији.

Базар ће наставити да ради 2 дана – у петак, 1. децембра 2023. од 11 до 22 часа и у суботу, 2. децембра 2023. од 10 до 22 часа.

Принцеза Катарина и њена Фондација преко 20 година подстичу рад ових изузетних жена, које продајом својих прелепих рукотворина издржавају своје породице. Њено Краљевско Височанство такође подстиче децу са тешкоћама у интелектуалном развоју и школе које она похађају да учествују на овој манифестацији и продају своје радове. Базар је дивна прилика да се купе аутентичне, традиционалне српске рукотворине као божићни поклони, а да се истовремено пружи подршка породицама жена које излажу своје радове, као и деци са тешкоћама у интелектуалном развоју.

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

У БАЧКИМ ГЛОЖАНИМА: Обиљежена годишњица смрти Божидара Жугића, краљевог официра из Пљеваља, његово име дуго било заборављено у Црној Гори!

КАРАЂОРЂЕВИЋИ НА ЦЕТИЊУ: Принца Филипа примио митрополит Јоаникије, династија везана за Црну Гору!

ТИХОМИР – ТИХО БУРЗАНОВИЋ: Благоје Јововић, Дражин војник, осветио Србе и пуцао на српског душмнина Анту Павелића(3)!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

jovan-erakovic-4

АФОРИЗМИ, ЈОВАН ЕРАКОВИЋ ИЗ БАЊАНА: “Не би нам могао нико ништа, да се међу нама није накотило свашта”!

јованд

ТРЕБИЊЕ: Завршен “Дучићев дан”!

дража12

СИНОВИ СЛОБОДЕ: Чувај Дражу јунака!

тихомир11

ТИХОМИР – ТИХО БУРЗАНОВИЋ: Благоје Јововић, Дражин војник, осветио Србе и пуцао на српског душмнина Анту Павелића(3)!

нкпо

НИКШИЋ НА МЕТИ: Када липе (не) миришу, од четника до жена!