Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

МИЛАН КНЕЖЕВИЋ: Милојко да демонтира Мила!

‘-Све што је испливало ових дана је само показатељ да нисмо успјели да демонтирамо режим Мила Ђукановића, поготово спреге криминалног миљеа са влашћу и судско- тужилачке везе са властима. То ће бити велики изазов за владу Милојка Спајића, изјавио је лидер ДНП-а и функционер коалиције За будућност Црне Горе Милан Кнежевић у емисији „Контроверза“ Адриа телевизије.

Криминалци су одређивали многе ствари. Они, као што смо могли видјети у препискама, највишем воле да деру. Правосудни систем је био под директним утицајем кавачког клана. Требало је убити Небојшу Медојевића, обрачунати се са Владом Мандићем и Андријом Мандићем… Кад смо ми износили ове ствари прије Скај преписки, били смо оптуживани да смо у спрези са ДПС-ом. Били смо таргетирани и по Никшићу и по другимк црногорским градовима. То је трајало још од прије 2020. године. Експоненти кавачког клана у полицијским униформама су кренули да нас прогоне, а сад се обустављају процеси проив Небојше Медојевића. Грађани Црне Горе сад могу да виде са каквом смо се хоботницом борили и права је срећа што смо уопште живи. Јасна је улога Весне Меденице и њој подређених судија. Овдје тужилаштво има много посла да ради. Није довољно рећи да је формиран предмет, хоћу да знам ко је од судија Апелационог суда како гласао. Хоћу да знам да ће се правда према њима спроводити једнако као према нама. Сви ови људи имају право на правично суђење, да знамо да ли је тужилаштво радило нешто поводом овога што се појављује ових дана у медијима, а у тужилаштву за ове преписке знају од априла – истакао је Кнежевић.

Њега такође занима када ће, како је рекао, „несрећни Судски савјет да се састане“.

– Да ли ће се процесуирати судија Мугоша? Ово је била организована криминална група која је радила у корист ДПС-а, обрачунавајући се са Демократским фронтом – нагласио је Кнежевић.

Он је подсјетио да је парламентарни Одбор за безбједност за вријеме његовог мандата на челу тог тијела, имао више од половине отворених сједница.

Разлози зашто ми не можемо да руководимо безбједносним сектором су, у најмању руку, блиједи. Чињеница да смо поново изопштени из безбједносног сектора говори у прилог томе да комплетна јавност зна да бисмо се ми обрачунали са криминалном хоботницом. Ми смо вјечито сумњиви јер смо се залагали за референдум о чланству у НАТО и зато што инсистирамо да поштовању територијалног интегритета Србије. У овом тренутку сам и даље под мјерама тајног надзора. Не знам да ли то важи и за Андрију Мандића, који је изабран за предсједника Скупштине. Монструозно је што у свим овим препискама постоји антисрпски наратив, који би свакога у Црној Гори требало да забрине. Ви се, дакле, налазите у шизофренији од система, са којом смо дјелимично успјели да се изборимо. Право је питање да ли је слобода запјевала на начин како су грађани очекивали – констатовао је Кнежевић.

 

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

У “СРПСКОЈ КУЋИ” ПОВОДОМ ДАНА СЈЕЋАЊА НА СРПСКЕ ЖРТВЕ САОПШТЕНО: До сада пописано 650.580 настрадалих у Другом свјетском рату!

УН И У ЛИЦЕ, АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ: Албанци спроводе правно и физичко насиље над Србима!

НАКОН ВАШИНГТОНА: Четнички филм “Хероји Халијарда” вечерас се приказује у Москви!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

JEVTO-ERAKOVIC-1000x555

ЈЕВТО ПУЦА ИЗ СВИХ ХАУБИЦА И ЗОВЕ БРИСЕЛ: Андрија и Милан на вјежби са бојевом муницијом, НАТО да интервенише!

ко2

КОНФЕРЕНЦИЈА СРПСКИХ НАЦИОНАЛНИХ ОРГАНИЗАЦИЈА У ПОДГОРИЦИ: Подршка Србији и Српској за очување јединства српскога народа!

Скадар - древна тврђава Розафа

ЗАПИС, ТИХОМИР БУРЗАНОВИЋ: Скадар – вјечни српски град!

Milos-Nikolic-DPS

ШТО ГА БРАНИ, КАДА ГА НЕ ОДБРАНИ, МИЛОШ НИКОЛИЋ КУКА: Свете нам се, прогоне, а ми невини, наше пријаве нико не зарезује!

иван1

ИВАН ВУКОВИЋ У ЕКСТАЗИ: Сања Путина, Вучића и Мандића!