Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Људи, је ли могуће: Савез комуниста подржао Бора и Рамиза, пардон Алексу и Дритана!

Безрезервна подршка Савеза Комуниста Коалицији ,,ХРАБРО се броји!” на челу са Алексом Бечићем и Дританом Абазовићем на предстојећим парламентарним изборима 11. јуна, казао је из Савеза Комуниста Црне Горе, Ратко Ђукић.

Како је навео, слоган ове коалиције: “ХРАБРО се броји”, није пука фраза, него добитна комбинација за нашу државу. И стога, сваки глас подршке грађана Црне Горе дат овој коалицији значи велику побједу, значи и наставак онога што су Демократе и Ура и ове двије претходне године радили.

-А то значи, бржи привредни развој, значи за државу Црну Гору без алтернативе, а све на темељним историјским вриједностима и антифашизму. Значи европски пут Црне Горе, значи за слободу, једнакост, правду, бољи животни стандард грађана и достојанство сваког човјека, рекао је Ђукић.

Такође истиче, са овим партијама и њиховим представницима, сада у коалицији, знате поштовани бирачи на чему сте. Они се држе својих принципа, они не обмањују и не обећавају хлеба преко погаче и ништа више од оног што је реално у могућим условима и зато имају велико повјерење грађана свих доби. Са њима има реалне наде за праведније и просперитетније наше друштво и бољу будућност.

-Изванредан човјек, политичар и хуманиста Алекса Бечић, најбољи предсједник Скупштине државе Црне Горе у њеној историји, црногорски ” Че Гевара” и Дритан Абазовић, лидер Грађанског покрета УРА и актуелни предсједник Владе, а послије избора поново обојица на најзначајнијим државним позицијама! Обојица заједно са својим колегама и колегиницама посвећени су законитостима рада и правичности као основу демократије, као и борби против организованог криминала и корупције. И стога, нема ниједног разлога да у њих не вјерујемо и да тако и даље не наставе и послије избора 11. јуна, казао је Ђукић.

Поштовани грађани, доста сте гласали у претходних 30 и више година против себе, а за интересе неких потрошених и превазиђених интересних политичара, те коначно вријеме је да овога пута гласате за себе и своје породице, за бољи живот, слободу и правду, а они који Вам то могу омогућити уз Вашу пуну подршку јесу: Демократска Црна Гора и Грађански покрет УРА, коалиција ,,ХРАБРО се броји!”, Алекса и Дритан!

-Зато изађите сви на изборе, и заокружите број 13 и побједа је ту, јер и она се броји, храбро се броји, закључује Ђукић.

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

СРПСКИ НАЦИОНАЛНИ САВЈЕТ И УДРУЖЕЊЕ КЊИЖЕВНИКА: Осуђујемо покушај смјене Јанка Јелића, није култура све што се назива културом!

СРБИН ГАЗИ: Новак Ђоковић у полуфиналу Монте Карла!

МР МОМО ЈОКСИМОВИЋ, ПРЕДСЈЕДНИК ПАРТИЈЕ ПЕНЗИОНЕРА: Најстарији суграђани све лошије живе, власници трговинских ланаца све богатији, а власт ћути!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

romanovi-naslovna-750x430

У БУДВИ: Филм о Николају Другом Романовом!

висеград

СРПСКА: Андрићград жариште културе!

медо8

У ЦЕНТАР, НЕБОЈША МЕДОЈЕВИЋ: Не може се против ДПС мафије борити са њиховим полицајцима, тужиоцима и судијама, нити по законима које су они усвајали да се заштите!

будва

БУДВА: Око Нове окупљена широка коалиција, сигурни у побједу!

скадар

ИЗ СТАРЕ ШТАМПЕ, ЕПИСКОП САВА ДЕЧАНАЦ: Скадар блистава круна српскога југа!