Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

ЈАСНО И КИШНИМ ГЛИСТАМА: Црна Гора колонија!

Пише: Иван Милошевић

Уколико некоме није било јасно, ваљда је и њима данас пукло пред очима – Црна Гора је колонија! И то она вулгарног типа гдје се више ни домаћи челници не труде да то сакрију, док стране газде само што не крену по кућама и скидају са зидова породичне фотографије и каче своје! 

Из Њујорка стигле су радосне вијести, посебно за ПЕС! Габријел је лупнуо шаком о сто и саопштио Јакову да је све одлучено и да их боли она ствар за изборе и остале трице, биће онако како они кажу и како су уклапа у њихов план обрачуна са Русијом. И у том плану за Црну Гору нема мјеста за странке чији лидери нијесу спремни да полижу све оно што им сервирају из Вашингтона. То је саопштено Јакову, па и јуче Милојку, а данас је на све то ставила потпис Ђудит Рајнке! Све је, дакле, спремно да уз америчку химну, маринце и остале канаринце, Црна Гора постане нова звјездица на америчкој застави и почне да спроводи вашингтонски, не само војни, него и образовни и сав остали програм. Како је кренуло има да нам сљедеће школске године из Америке ријеше вишедеценијске дилеме око језика којим говоримо. Неће то бити ни црногорски ни српски, него америчка варијанта енглескога језика! 

И нигдје нико од вајних минтенегринских суверениста, љутих Новоцрногораца и Милогораца, да дигне нокат од прста и приупита који је враг Ескобару? Немају кад или им не да Александар Вучић, Вулин, Дачић, Обрадовић, Шешељ и остали из Београда, које призивају сваки дан и куну се да им из српске престонице кроје капу и то претијесну коју ни на зуб не могу да натакну! И док им из Београда ни мува не може промаћи преко Добракова, не виде, нити их интересују слонови, змајеви, вампири и вукодлаци, који лете од Њујорка преко океана и слијећу у Милојково крило и Миловићево гнездо! 

Жао ми је што сам био у праву! Први дан након избора у једној емисији сам рекао да ће се сва битка око нове владе водити око тога да ЗБЦГ не буде у Милојковом пакету, а нешто касније сам тврдио да ће Милојко најскоријих дана да слети у Ескобаров кабинет! Истина, у овом задњем сам погријешио, јер код Ескобара на поклоњење није ишао Милојко, него Јаков, док је Спајић поруку ко ће бити у влади добио на обали Рибнице и подијелио је са 14 амбасадора. Истина, исто је то паковање, иста машна, одијело, доње дуге и кратке гаће, чарапе и папуче! 

Црна Гора колонија! Нека нам је срећна!

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

МУЧНИНА: Од Милана преко Гојка, Бемакса, пентхауса и шверца, ДО СРПСКИХ СВАЂА!

СРПСКА СТВАРНОСТ: Сваки Србин данас је Марко Ковачевић!

КРАТАК ПРЕГЛЕД РАСПАДАЊА ДРЖАВЕ: Од Мила и Момира до Јакова и Милојкa!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

mandić1

АНДРИЈА МАНДИЋ: Законом ћемо уредити народну заставу тробојку!

spijunu

МУЧНИНА: Од Милана преко Гојка, Бемакса, пентхауса и шверца, ДО СРПСКИХ СВАЂА!

jakov-milojko-mimo-momir-750x430

КРАТАК ПРЕГЛЕД РАСПАДАЊА ДРЖАВЕ: Од Мила и Момира до Јакова и Милојкa!

mitropolija

МИТРОПОЛИЈА ПОРУЧИЛА МИЛАНУ КНЕЖЕВИЋУ: Окани се јавног суђења и пресуђивања!

tumane1

МАНАСТИР ТУМАНЕ ПОСЈЕЋУЈУ ЉУДИ ИЗ ЦИЈЕЛОГ СВИЈЕТА: У недјељу пресвлачење моштију Светог Зосима!