Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

ГАЗДА (АМЕРИКА) ОСТАЈЕ ПРИ СВОМЕ: Подржавамо владу која је против Русије, за Украјину и албанско Косово!

‘-Наш став о формирању владе остаје непромијењен. Подржавамо брзо формирање владе која је привржена еуроатлантским вриједностима и репрезентује мултикултурну Црну Гору, казали су ЦдМ-у из Амбасаде САД-а у Подгорици.

Подржавамо Владу чији би чланови осудили руску агресију, залагали се за територијални интегритет Украјине и подржавали санкције ЕУ Русији, јачали активно учешће Црне Горе у НАТО-у, штитили права мањина и подржавали суверенитет сусједних земаља, укључујући Косова, истакли су за ЦдМ из Амбасаде САД-а, коментаришучи јуче објављену информацију да је за САД прихватљиво да Коалиција за будућност Црне Горе буде конституент Владе уколико би Покрет Европа сад реформисао безбједносни сектор.

Одговарајући на питања да ли има информацију да је од мандатара за састав будуће владе Милојка Спајића тражено из дипломатских кругова да очисти сектор безбједности од руског и српског утицаја како су данас објавили неки медији и да ли Амбасада САД мисли да црногорски безбједоносни сектор јесте под таквим утицајем из америчке Амбасаде су одговорили да очекују да све НАТО савезнице одржавају ниво безбједносног сектора у складу са стандардима Алијансе и без малигног утицаја.

Подијели на друштвеним мрежама

Слични чланци

ДЕЈАН ЂУРОВИЋ: Изјаве Мила и Данијела жешће, па никоме ништа, Марка Ковачевића осудили, а нијесу ни прочитали шта је рекао!

БЕЗОБРАЗНИ ХРВАТИ ТРАЖЕ: Грлић-Радман хоће Дом у Ластви, брод “Јадран”, предлажу Резолуцију о Божићном устанку, опомињу да Црна Гора у ЕУ иде преко Хрватске, па да не помињу Јасеновац!

СТРАДАЊЕ СРПСКЕ ПРАВОСЛАВНЕ ЦРКВЕ ПОД КОМУНИСТИМА: Безбожници мучили и убили митрополита Јоаникија Липовца, затирали историју и традицију!

Друштвене мреже

Најчитанији чланци

mandić1

АНДРИЈА МАНДИЋ: Законом ћемо уредити народну заставу тробојку!

spijunu

МУЧНИНА: Од Милана преко Гојка, Бемакса, пентхауса и шверца, ДО СРПСКИХ СВАЂА!

jakov-milojko-mimo-momir-750x430

КРАТАК ПРЕГЛЕД РАСПАДАЊА ДРЖАВЕ: Од Мила и Момира до Јакова и Милојкa!

mitropolija

МИТРОПОЛИЈА ПОРУЧИЛА МИЛАНУ КНЕЖЕВИЋУ: Окани се јавног суђења и пресуђивања!

tumane1

МАНАСТИР ТУМАНЕ ПОСЈЕЋУЈУ ЉУДИ ИЗ ЦИЈЕЛОГ СВИЈЕТА: У недјељу пресвлачење моштију Светог Зосима!